Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konkurzu do spektakulárního vystoupení Czech Cabaret Show se mezi 140 umělci z nejrůznějších uměleckých oborů objevilo i několik známých tváří. Do pražského divadla Royal zavítaly před porotu složenou z režisérky Nikol Prokešové, choreografa Václava Kuneše či producentky Šárky Šedivé i profesionální zpěvačky jako Jana Fabiánová, Františka Stropnická, Andrea Gabrišová, či Kate Matl (45).

Poslední jmenovaná byla na konkurzu poprvé od doby, co si ji vybrali na monstrózní show dýdžeje BoBa, se kterým už za posledních pět let absolvovala tři světová turné. „Na konkurzu jsem nebyla dlouho. Našla jsem si ho na sociálních sítích. Ze začátku jsem byla nervózní, až jsem se z toho zpotila. Pak už to bylo ale dobré, protože tady panuje skvělá atmosféra,” říká zpěvačka známá i pod svým občanským jménem Kateřina Mátlová.

Kate usiluje o to, dostat se do show, kde se vedle sebe objeví nejznámější světová muzikálová a kabaretní čísla v netradičním zpracování. Poprvé v České republice se totiž propojí všechny divadelní formy, které budou inspirovány filmovým zpracováním a vycházející z tradic klasického cirkusu. Toho se popová princezna nezalekla. „Donedávna jsem byla sama za sebe. V minulosti jsem ale dělala muzikál hned po škole. Začala jsem v šestnácti Vlasama, prošla jsem si Pomádou a končila jsem v Draculovi, kde jsem hrála Adrianu a Sandru. Dokážu si představit, že bych zvládla i kabaret,” říká sebevědomě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám