ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 8653 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

VIDEO: Nelly v singlu Plout v tanečním tempu

0 jsk 3.9.2019

V letošním roce vstupuje mladá herečka a zpěvačka Nelly do maturitního ročníku, a přesto ji čeká perný umělecký podzim. Kromě koncertně nabitého programu vyrazí i na sedm speciálních koncertů s Ewou Farnou, účinkuje v muzikálu Kvítek Mandragory a pravidelně vystupuje v představení Trapas nepřežiju.

Nyní přichází s novým singlem Plout, který svým rychlejším tanečním tempem, moderním popovým zvukem a precizní produkcí předznamenává zpěvačce slibnou hudební dráhu. Skladba vznikla v producentské dílně Marcela Procházky, známého pod pseudonymem Marcell.

Videoklip k singlu Plout režíroval Vojtěch Buchta (tvůrce klipů Charlie Straight, Majk Spirit a dalších) a jeho záměrem bylo vyjádřit text písně jednoduchou hereckou akcí na hranici pantomimy a výrazového tance.

„Chtěl jsem to celé nechat zejména na Nelly a jejích hereckých schopnostech a komediálním talentu. K tomu jsem vytvořil minimalistické kulisy, kde rekvizity abstrahovaly do květin. Květina dokáže vyjádřit neuvěřitelné množství významů: hravost, něhu, strach, nezájem, odtažitost… i touhu k někomu patřit nebo touhu po nezávislosti,“ vysvětluje Buchta.

Nelly – Plout

Tagy: ,