Šíp.deník.cz

Z toho vás zamrazí: POSLEDNÍ FOTKY princezny Diany před smrtí

19 fotografií 19
Videozáznam z výtahu hotelu Ritz. Princezna Diana společně s Fayedem a ochrankou
Videozáznam z výtahu hotelu Ritz. Princezna Diana společně s Fayedem a ochrankou
Zdroj: profimedia
Den před svou smrtí se Diana a Fayed ubytovali v hotelu Ritz v Paříži Den před svou smrtí se Diana a Fayed ubytovali v hotelu Ritz v Paříži Den před svou smrtí se Diana a Fayed ubytovali v hotelu Ritz v Paříži Den před svou smrtí se Diana a Fayed ubytovali v hotelu Ritz v Paříži
Sdílej článek:

Dnes 31. srpna 1997 princezna Diana a její přítel Dodi Al-Fayed opustili pařížský hotel Ritz a nastoupili do auta. To o několik desítek minut později havarovalo v pařížském tunelu Pont de l'Alma. Al-Fayed a řidič Henri Paul zemřeli na místě, Lady Diana podlehla svým zraněním v nemocnici. Tohle jsou poslední okamžiky před její smrtí.

Videozáznamy z hotelu Ritz z 30. a 31. srpna byly použity u soudu, který se 10 let po smrti Diany snažil najít opravdového viníka tragické nehody. Porota obvinila zesnulého řidiče z neúmyslného zabití pod vlivem alkoholu a léků na předpis.

Na záznamech je vidět princezna Diana a Dodi Al-Fayed, jak den před nehodou vstupují do zmíněného hotelu, kde strávili noc. Záznamy pochází z hotelových chodeb a výtahu, princezna Diana vypadá po boku svého milence šťastně. Hodiny na to zemřela.

O smrti princezny Dianě se toho za těch 22 let namluvilo opravdu hodně a spoustu lidí se stále domnívá, že šlo o vraždu, kterou zinscenoval její bývalý manžel princ Charles. Teorií o motivu je spousta - Diana ho chtěla sesadit z trůnu a dosadit na něj svého syna, prince Williama; měla na něj špínu, která by mu zničila pověst; neodpustila mu nevěru a vztah s Camillou a plánovala ho očernit. Žádná z teorií se doposud nepotvrdila, ale také nevyvrátila.

Poslední okamžiky, úsměvy a gesta princezny Diany si můžete prohlédnout v naší galerii.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů