Louny se opět rozzáří! Po roční pauze se do města vrací festival Kouzlo světla
Festival Kouzlo světla v ulicích Loun v roce 2017. Foto: Jiří Jiroutek
Co se chystá

Louny - Po roční pauze se do Loun vrací Kouzlo světla. Třetí ročník světelného a videomappingového festivalu se uskuteční v pátek 20. září ve večerních hodinách. Program nabídne díla současných audiovizuálních umělců.

„Po úspěšných dvou ročnících, kdy festival navštívily tisíce lidí, máme pocit, že by měl mít své místo na mapě lounských kulturních událostí. Akci s námi opět spolupořádá Město Louny a letos se nově připojila Městská knihovna Louny a firma Diamant Expo,“ uvedla předsedkyně spolku Sýkora 2020 Jolana Planičková.

Novinkou 3. ročníku je místo konání festivalu. V předchozích dvou díla rozzářila ulice a budovy v centru města. Letos se celý program uskuteční na lounském výstavišti v Masarykových sadech.

Festival připravil spolek Sýkora 2020 ve spolupráci s Městem Louny, Městskou knihovnou a firmou Diamant Expo.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru