Ve Šluknově se slavnostně otevřelo nové letní kino
Foto: Marcela Sklenářová
Děčín

Šluknov - Ve Šluknově se na konci srpna konalo slavností otevření nového letního kina. Této příležitosti se zúčastnilo téměř 200 návštěvníků, kteří zde mohli vidě novou českou komedii Ženy v běhu od režiséra Martina Horského.

Nebylo to však první promítání v tomto kině. Během zkušebního provozu se zde promítla dětem z dětského domova pohádka Tajný život mazlíčků. V této spolupráci s dětskými domovy chce kino i nadále pokračovat, vytvářet speciální programy a promítání, vše zcela zdarma.

,,Chtěl jsem zde vybudovat místo, kde se mohou lidé ze Šluknova a okolí sejít a odpočinout si na čerstvém vzduchu. Kino bylo to, co nám všem chybělo a jsem velmi rád, že se tento projekt setkal s pozitivními ohlasy. Do budoucna bych toto město rád posouval dále, přivedl i jiné podnikatele, kteří by odsud neutekli a tvořili tu místo, kde se nám všem bude šťastně trávit život,“ řekl provozovatel letního kina, šluknovský podnikatel Petr Barcal, který v tomto městě pro obyvatele provozuje mimo jiné solnou jeskyni, rehabilitace, podvodní masáže, stravovací zařízení, kadeřnictví či kosmetický salón.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru