InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V Jindřichově Hradci byla oceněna práce policistů. Martin Čalkovský převzal medaili policejního prezidenta

 Autor: Policie ČR

    Autor: Policie ČR

JINŘICHŮV HRADEC - Ředitelka kanceláře krajského policejního ředitele krajského Ivana Zelenáková spolu se starostou města Jindřichův Hradec Stanislavem Mrvkou a vedoucím územního odboru Policie ČR Josefem Hešem předali včera v refektáři Muzea fotografie a moderních obrazových umění policistům a občanským zaměstnancům jindřichohradeckého územního odboru ocenění za dlouhodobé příkladné plnění služebních povinností, obětavost, iniciativní přístup k práci a za trvalé velmi dobré výsledky byla také udělena jedna medaile policejního prezidenta.

 

Nejvyšší ocenění - medaili policejního prezidenta za zásluhy o bezpečnost obdržel Martin Čalkovský, vedoucí obvodního oddělení v Suchdole nad Lužnicí. Slavnostnímu aktu byla přítomna jako čestný host Jarmila Jakoubková z policejního prezidia, která má k Jindřichohradecku blízko. Dříve působila jako zástupce vedoucího územního odboru Jindřichův Hradec.

Za věrnost III. stupně obdrželo medaili 19 policistů, II. stupně osm a jeden policista pak převzal medaili I. stupně. Čestnou medaili obdrželi tři policisté. Plaketou policejního prezidenta byly oceněny občanské zaměstnankyně Pavla Píchová a Lenka Kurýlová.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace