Lásce na stopě: Filmový slaďák s Kate Beckinsale se dočká seriálové podoby

Lásce na stopě: Filmový slaďák s Kate Beckinsale se dočká seriálové podoby | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Další romantická komedie se dočká seriálového zpracování.

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o chystané seriálové verzi romantické komedie Jak ztratit kluka v 10 dnech. Seriálové předělávky známých romantických komedií očividně táhnou (nebo alespoň dovedou přesvědčit manažery studií), neboť se televizní série dočká i slaďárna Lásce na stopě z roku 2001. V ní si tehdy k sobě našli cestu John Cusack a Kate Beckinsale.

Jak ztratit kluka v 10 dnech: Oblíbenou slaďárnu čeká seriálový remake
 

Snímek tenkrát utržil z celosvětových kin (na tu dobu slušných) 77.5 milionu dolarů a díky letitým televizním reprízám se tato romantická komedie zaryla do povědomí diváků jako něco “co už jsem někdy viděl.“ Seriálová verze vzniká pro stanici NBC pod záštitou společnosti Miramax Television. Zapojení Miramaxu do tohoto projektu není příliš překvapivé, neboť jeho filmová divize stála za zrodem původního celovečerního snímku.

Synopse filmu zní: „Jednoho dne potkal Jonathan při vánočních nákupech Saru. Oba chtěli koupit tentýž poslední pár černých rukavic. Ten den prožili spolu. Pro něj to byla láska na první pohled, pro ni zase osud. Celý večer se drželi za ruce, ale když Jonathan navrhl další setkání, Sara si přála, aby rozhodl osud. Ta pravá láska si je musí najít i napodruhé. Jestli mají být spolu, jejich cesty se zase sejdou. Po několika letech jsou oba zasnoubeni s někým jiným, ale zároveň chtějí ještě jednou potkat toho druhého. Dělí je tři tisíce mil, ale štěstěna si s nimi opět zahraje a jen osud může rozhodnout, jestli jsou předurčeni být spolu.

Seriál se nejspíše bude chtít od filmu alespoň částečně odlišit. Na místo Jonathana a Sáry bude vyprávět o Harrym a Clare, kteří se do sebe jedné osudné noci zamilují. Díky neblahým okolnostem jsou nuceni se od sebe odloučit a stráví roky opětovným hledáním své spřízněné duše. K jejich znovunalezení jim ovšem pomůže vyšší moc. Scenáristou a výkonným producentem projektu je Jonny Umansky, jenž má za sebou Legendu tajného chrámu, videoherní adaptaci nevalné kvality.

Seriálová novinka se nachází v raném stádiu preprodukce, tudíž zatím nejsou známy žádné informace o hereckém obsazení či předběžném datu uvedení.  

Zdroj: Hollywood Reporter, ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Lásce na stopě

05.10.2001 | USA
Komedie, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu