Po úspěšném Osmém světadílu se do Divadla Kalich vrací další melodie legendární skupiny Elán, a to v muzikálu Voda (a krev) nad vodou. Premiéru si nenechali ujít členové slovenské kapely a na děkovačce jen stěží zadržovali slzy dojetí. Dlouhou dobu se objímali s choreografem Jánem Ďurovčíkem (48) a ředitelem divadla Michalem Kocourkem (54).

Je to bomba!" vykřikoval stále dokola dojatý Jožo Ráž a Vašo Patejdl dodal: „Aby teď neevakuovali divadlo!" Každopádně se stálicím divadla Kalich, jako je Roman Tomeš (31) , Jan Kříž (33) nebo Michaela Tomešová (28), podařilo dosáhnout stejné kvality jako u předchozího muzikálu.

„Jsem nadšený, jsem velmi spokojený, bylo to úžasné a jdu si dát panáka na oslavu tohoto vítězství,“ prozradil Blesku své pocity jeden ze členů legendárního Elánu Vašo Patejdl. „Reakce od lidí byla skvělá, Eláni byli nadšení, takže všechno do sebe zapadlo,“ svěřil se s nadšením jeden z hlavních protagonistů Honza Kříž.

Premiéru si nenechala ujít Jitka Molavcová (69) v doprovodu Jiřího Suchého (87), Klára Doležalová (45) s manželem a dcerami, Mirjam Landa (50) s dcerou nebo Tomáš Savka (36) s manželkou.

VIDEO: Jožo Ráž 17 let po nehodě a kómatu: Jsem živoucí mrtvola! Co nepoznali lékaři zde, ale až v Německu?

Video
Video se připravuje ...

Jožo Ráž 17 let po nehodě a kómatu: Jsem živoucí mrtvola! Co nepoznali lékaři zde, ale až v Německu? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
31 fotografií