Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tři týdny jsou muzikáloví herci Charlotte Doubravová (32) a Přemysl Pálek (28) dvojnásobnými rodiči. Spolu mají osmiletou dceru Sofii, ke které přibyla sestřička Bibien Melody.

Malou holčičku dvojice přišla ukázat na tiskovou konferenci k podzimním novinkám Divadla Radka Brzobohatého, kde účinkují. Oba doslova zářili štěstím. „Je to krásný a čerstvý. Teď jsme na té nejvyšší vlně lásky a energie, na které můžeme být,“ řekla Super.cz Charlotte. „Jsme v emočním nebi,“ doplnil ji pyšný tatínek, který spící novorozeně choval v náručí.

Maminka se pak s námi podělila i o detaily porodu. „Absolvovali jsme spolu kurz hypnoporodu. Dá se říct, že nás nechali odrodit samotné, bez zásahu, takže to bylo jenom o nás třech. Asi za dvě a půl hodiny byla na světě. Byl to krásný emoční zážitek,“ dojímala se muzikálová herečka.

Nového člena dobře přijala i jejich dcera Sofinka, která si sestřičku moc přála. „Nevěřila bych, že by si takhle intenzivně někdo přál sourozence. Když jsme jí to oznamovali, tak plakala štěstím,“ prozradila Charlotte, která i s partnerem brzy začne zkoušet 50 odstínů a malá Bibien u toho prý bude s nimi.

Reklama

Další články

Načítám