Preview kvalifikace o postup na ME 2020 - sobota 7.9.

07.09.2019, 08:35
Previews
Portugalsko odstartovalo kvalifikaci dvěma remízami a potřebuje zabrat, v Srbsku ho ovšem snadný úkol rozhodně nečeká. Anglie je favoritem souboje s Bulharskem, stejně tak jako Francie proti Albánii, Ukrajina si jede pro body do Litvy...
Skupina A
Kosovo - Česko  (sobota 15:00)
Čeští fotbalisté v sobotu odehrají čtvrtý z osmi zápasů kvalifikace o postup na mistrovství Evropy v příštím roce. Reprezentanti nastoupí v Prištině k přímému souboji o postupové druhé místo ve skupině proti domácímu Kosovu, které z třetí příčky ztrácí jen bod. V úterý pak svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého uzavřou zářijový blok utkáním na půdě dalšího balkánského soupeře Černé Hory.

Český celek v březnu na úvod kvalifikace utrpěl debakl 0:5 v Anglii, po červnových domácích výhrách 2:1 nad Bulharskem a 3:0 nad Černou Horou ale poskočil na druhé místo pětičlenné skupiny. Reprezentanti mají stejně bodů jako vedoucí Anglie, která odehrála jen dvě utkání, nejbližším pronásledovatelem je Kosovo. Bulharsko s Černou Horou mají o čtyři body méně než český tým a o zápas více.

Na Euro projdou první dva týmy z každé skupiny, o další čtyři místa se utká 16 nepostupujících celků podle umístění v Lize národů. V samostatné historii nechyběla reprezentace na žádném z šesti mistrovství Evropy.

"Nadcházející dvojzápas je pro nás nesmírně důležitý. Ještě nic nerozhodne, ale hodně napoví," řekl Šilhavý. "Čeká nás stěžejní zápas kvalifikace. Kosovo je teď náš největší soupeř. Je to přímý souboj a ukáže, jakým směrem se to bude vyvíjet," dodal obránce Stefan Simič.

Kosovo po vyhlášení samostatnosti před 11 lety nastoupilo k oficiálnímu mezistátnímu utkání poprvé až v roce 2014 a soutěžní duely hraje od roku 2016. Při losu kvalifikace figurovalo až v pátém výkonnostním koši, ale momentálně drží sérii 14 utkání bez prohry. V kvalifikaci si připsalo remízy 1:1 s Bulharskem a v Černé Hoře a naposledy vítězství 3:2 v Bulharsku. S českým týmem dosud nehrálo.

"Je to nový tým, evropskou kvalifikaci hrají poprvé. Mají výborné hráče, většina z nich působí v dobrých zahraničních klubech. Jsou to takoví nacionalisti, hrdí na svou vlast. Troufám si říct, že Kosovo je z těch tří balkánských týmů ve skupině takové nejkompaktnější. Nicméně věřím, že ten zápas zvládneme," uvedl Šilhavý.

Kosovo bude v zápase s českým týmem postrádat několik zraněných opor. Chybí Milot Rashica z Brém, historicky nejlepší střelec země Arber Zeneli či Herolind Shala, který krátce působil i v české lize v Liberci a Spartě.

"Kdyby například Francie hrála bez Griezmanna, Pogby a Kantého, nebyl by to stejný tým Francie. To stejné platí pro Kosovo. Víme, jak silný soupeř nás čeká. V posledních dvou zápasech předvedl velmi dobré výkony, navíc má výškovou převahu. Ale věřím, že najdeme způsob, jak mu čelit," uvedl švýcarský trenér Kosova Bernard Challandes.

Až na náhradního brankáře působí všichni hráči z kosovské nominace v zahraničních klubech. K oporám patří útočník Vedat Muriqi z Fenerbahce Istanbul či záložník Valon Berisha z Lazia Řím. "Muriqiho znám už z Rizesporu, byl gólový. Silný na balonu, leváček. Hraje strašně pro tým. Celkově jsou hráči Kosova šikovní dopředu, na to si musíme dát pozor," řekl český bek Filip Novák, který hraje tureckou ligu v Trabzonsporu.

Kosované před zápasem spoléhají na velkou diváckou podporu, stadion v Prištině pojme 13.500 lidí. "Češi jsou na papíře favoritem, ale my musíme vyhrát, nemáme jinou možnost. Zápasy s Českem jsou rozhodující. Věřím, že s naší kvalitou a podporou fanoušků máme na to získat tři body. Když vyhrajeme, bude se nám dýchat líp," uvedl záložník Florent Hasani.

Zápas začne v sobotu v 15:00.
Kosovo - pravděpodobná sestava:
Muric - Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Paqarada - Halimi, Voca - Zhegrova, V. Berisha, Celina - Muriqi.
Česko - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kadeřábek, Čelůstka, Suchý, Novák - Kopic, Souček, Král, Darida, Jankto - Schick.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.37 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Anglie - Bulharsko  (sobota 18:00)
Skupina A eminentně zajímá českého fanouška a dalším důležitým zápasem v ní bude střet mezi domácí Anglií a Bulhary. Na londýnský stadion ve Wembley zavítá soupeř, který tam nad Angličany ještě nikdy nevyhrál.

Angličané se den před zápasem vyhřívají na první příčce skupiny s šesti body a dál potvrzují úlohu favorita. A to i přesto, že mají ze všech týmů odehraný nejmenší počet utkání. V obou ale byli stoprocentní. Nemůžou však úplně hodit starosti za hlavu, protože Česko je vzdáleno jen o skóre a druhou příčku by si rádo po vzájemném utkání s ním vzalo i Kosovo.

Anglie má nakročeno k tomu, aby se z ní stala nejlépe střílející reprezentace v kvalifikaci. Zatím nastřílela úctyhodných deset branek ve dvou duelech. Nejprve zostudila obranu Česka a následně také Černé Hory. Teď ji čekají dva duely na domácí půdě. V tom prvním nebude moci využít služeb zkušené opory Liverpoolu Jordana Hendersona, který má stále potíže s kotníkem. A hrát nebude ani mladý obránce Aaron Wan-Bissaka, který se musel premiérového startu vzdát kvůli bolavým zádům.

Premiéru by si naopak mohl připsat jiný hráč, pro kterého to bude ještě emotivnější. Obránce Aston Villy Tyrone Mings byl nominován a těší se, zda jej manažer Gareth Southgate vybere do základu. A ještě paradoxnější by to mohlo být příště, kdy Anglie hostí Kosovo. Utkání se totiž odehraje na St. Mary‘s Stadium, domovském stánku Southamptonu. To je tým, který kdysi měl možnost hráče angažovat, ale zdál se mu nepotřebný.

Mings o tom říká: "Samozřejmě jsem o tom uvažoval, takové věci se nestávají zase tak často. Nechovám ale proti Southamptonu žádné antipatie, z mé strany je vše v pořádku. Objektivně říkám, že jsem tehdy na profesionální kontrakt asi neměl. Nebyl jsem dost rychlý ani fyzicky stavěný. Teď je to něco jiného. Bylo by to zajímavé, takový uzavřený kruh. Ale pro mě je důležité, že někdy nastoupím, a je jedno, kde to bude."

S Bulharskem má Anglie dobré zkušenosti, protože z posledních deseti duelů s ním ani jednou neprohrála a jen čtyřikrát remizovala. Dostala od něj dvě branky a sama jich nasázela 16. Současné Bulharsko by pro Albion navíc nemuselo být vůbec nepříjemné.

Bulharům se totiž v poslední době absolutně nedaří. Ze čtyř dosud odehraných duelů dokázali získat jen dva body a už dvakrát prohráli. Těsně podlehli Česku, což se dalo čekat. Ale že prohrají s Kosovem a ještě k tomu na domácí půdě, to už čekal málokdo. Ztráta bodů musí svěřence trenéra Krasimira Balakova mrzet o to víc, že se o ni Elbasan Rashani postaral až v nastavení.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 11.70 - 28.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie220010:16
2.Česko32015:66
3.Kosovo31205:45
4.Bulharsko40225:72
5.Černá Hora40223:102
Skupina B
Litva - Ukrajina  (sobota 18:00)
Reprezentanti Ukrajiny skvěle vstoupili do evropského kvalifikačního cyklu a nyní se pokusí navázat na dobrou formu v Litvě. Ukrajinci v dosavadních čtyřech odehraných duelech ještě ani jednou neprohráli a mají na kontě solidních deset bodů. Tabulku skupiny B momentálně vedou o šest bodů před druhým Lucemburskem a teď se tak mohou výraznou měrou přiblížit k postupu. Naopak domácí výběr je téměř ze hry, neboť doposud ani jednou nezvítězil.

Svěřenci světoznámého trenéra Andrije Ševčenka se na úvod střetli s Portugalskem a z Lisabonu si odvezli nesmírně cenný bod po bezbrankové remíze. Následně po velké bitvě uspěli v Lucembursku (2:1), o vítěznou trefu se postarali až ve třetí minutě nastavení a k senzaci tak nebylo příliš daleko. Chuť si spravili v klíčovém souboji se Srbskem, svého papírově nejvážnějšího konkurenta deklasovali vysoko po výsledku 5:0.

Naposledy se podruhé utkali s neoblíbeným Lucemburskem a ani v tomto případě to nebyla žádná sláva, i přesto odcházeli z trávníku spokojeněji než soupeř po hubeném vítězství 1:0. "S dosavadním průběhem jsme spokojeni, i když jsme si v určitých utkáních zahrávali s ohněm a můžeme být rádi, že to dobře dopadlo. Litvu v žádném případě nemůžeme podcenit, před vlastními fanoušky umí překvapit," řekl se vztyčeným prstem dvaačtyřicetiletý Ševčenko.

Ten dále upozorňuje na to, že případná výhra by již hodně přiblížila Ukrajinu na evropský šampionát. "Vyhráno by ještě samozřejmě nebylo, čekají nás totiž nesmírně těžké zápasy s Portugalskem a v Srbsku. Nicméně na druhou stranu bychom mohli hrát v mnohem větším klidu, proto chceme za každou cenu uspět. Bude na nás vyvíjen velký tlak, ale máme zkušené mužstvo a věřím, že se s tím popereme," prohlásil závěrem dobře naladěný Ševčenko.

Litevci mají hodně malou šanci na postup. Jestliže teď Ukrajinu neporazí, tak se jejich naděje bude pohybovat v teoretické rovině. Po osudné porážce v Lucembursku (1:2) přivítali stejného protivníka ve Vilniusu a rozešli se s ním smírně v poměru 1:1. Naposledy nedokázali konkurovat Srbsku a podlehli mu 1:4. Oba dva sobotní soupeři se spolu naposledy utkali před necelými pěti lety v přátelském měření sil a tehdy skončilo utkání překvapivě bez branek.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.80 - 5.15 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Srbsko - Portugalsko  (sobota 20:45)
Portugalci jdou do boje poprvé od vítězství v Lize národů a budou doufat, že se jim proti Srbsku tentokrát povede lépe než naposledy. K postupu to totiž parta kolem Cristiana Ronalda má zatím hodně daleko.

Portugalsku se povedlo opět získat významnou trofej, když ovládlo první vydání Ligy národů. Teď se ale musí opět soustředit na jiný cíl, kterým je jednoznačně kvalifikace na další turnaj mistrovství Evropy. Zatím se to totiž Portugalcům moc nedaří. Hned na úvod nedokázali dát Ukrajině ani jeden gól a poté znovu remizovali. Jejich soupeřem bylo v posledním kole kvalifikace právě Srbsko, které už od sedmé minuty vedli díky zásluze penaltového střelce Dušana Tadiće.

Zkušený trenér Fernando Santos dobře ví, že jeho tým musí nyní předvést daleko lepší výkon. "Máme za sebou skvělou Ligu národů, ale teď jsme v úplně jiné soutěži a musíme k tomu přistoupit se stejným zápalem, jaký byl na naší hře vidět v posledním finále proti Nizozemcům. Naše postavení v tabulce rozhodně není příliš přívětivé, i když máme k dispozici o jedno utkání navíc. Potřebujeme tři body, pokud máme usilovat o kvalifikaci na šampionát," dodal zkušený trenér Portugalců.

Ten musel nedávno řešit jednu nepříjemnost. Z nominace Portugalska na zápasy proti Srbsku a Litvě totiž vypadl Pepe. Zkušený obránce FC Porto má zraněné koleno a jeho místo v týmu zaujal Francisco Ferreira z Benfiky. Jinak ale může Santos postavit to nejlepší.

Portugalcům se proti Srbsku poměrně daří. V posledních deseti utkáních zvládli vyhrát pětkrát a jen dvakrát odcházeli poraženi. Dostali od Srbska ale už sedmnáct branek, stejný počet, jaký dokázali sami nasázet. Takže je určitě na čem pracovat.

To mají ostatně i Srbové, kteří jsou na třetím místě o dva body před Portugalci. Zatím dokázali vyhrát jen jednou, když si minule poradili s Litvou. Kromě remízy s Portugalci ale museli skousnout hodně hořkou pilulku v podobě debaklu od Ukrajiny. Ta svému soupeři nasázela pět branek a k tomu dokázala neinkasovat.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.44 - 3.31 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Ukrajina43108:110
2.Lucembursko41124:54
3.Srbsko31115:74
4.Portugalsko20201:12
5.Litva30123:71
Skupina H
Island - Moldavsko  (sobota 18:00)
Island má rozehranou kvalifikaci poměrně dobře, jenže to ostatně také jeho dva největší konkurenti v boji o první dvě postupové pozice z Turecka a Francie či zezadu číhající Albánie. Ke třem vítězstvím ze čtyř utkání by rád přidal čtvrté, neboť na sever Evropy zavítá outsider z Moldavska. Ten aktuálně prodělává změnu, co se nového trenéra týče.

Bývalý moldavský kouč Alexandru Spiridon vydržel ve vedení reprezentace rok a půl, konkrétně od ledna roku 2018 až do letošního července. Ve zbývajících utkáních ve skupině povede mužstvo jeho nástupce Semen Altman, jenž se k trénování vrací po sedmi letech. Naposledy působil v ukrajinském Simferopolu, od té doby hlavně funkcionařil.

Jako manažer působil Altman dříve u ukrajinského a pak také u moldavského nároďáku, nepůjde tedy vyloženě do neznáma. V devadesátých letech minulého století mimochodem trénoval v Zimbru Kišiněv, není tedy v Moldavsku cizí. Třiasedmdesátiletý Ukrajinec se pokusí v následujících duelech se svým týmem aspoň potrápit některé favority.

Začít by přitom mohl už při své premiéře u moldavského kormidla na Islandu. Ačkoli jeho celek má ještě reálnou šanci na uzmutí prvních dvou míst, vytyčil si především jeden cíl, a to urvat ze šesti kol aspoň šest bodů. V rámci všech soupeřů této kvalifikace se jinak po Edoardovi Rejovi z Albánie stane druhým nejstarším trenérem vůbec.

Hostům bude na Islandu chybět zraněné duo Alexandru Antoniuc a Vitalie Damascan, místo nich tak byli povoláni Vadim Cemirtan a Constantin Sandu. "Myslím si, že nás Island předčí po fyzické stránce," přiznával zkušený záložník Alexandru Suvorov, který věří v překvapení. "Budeme se snažit hlavně díky naší organizované hře posbírat nějaké body."

Domácí nezahráli vůbec dobře na půdě úřadujících mistrů světa z Francie, kde inkasovali hned čtyři góly, přetlačili však v důležitých střetnutích Albánii i Turecko, a mimo jiné venku skolili Andorru. Byla by pro ně opravdu velká škoda, kdyby jakkoli ztratili v nynějším případě. Obě reprezentace na sebe mimochodem narazí vůbec poprvé v historii.

Islandský lodivod Erik Hamrén, jenž byl se svými svěřenci po čtyřech kolech na průběžně třetím místě tabulky, povolal obránce Hjörtura Hermannssona, nedostalo se naopak na Ingvara Jónssona, Sverrira Ingiho Ingasona, Birkira Mára Saevarssona, Jóhanna Berga Gudmundssona ani Rúrika Gíslasona, kteří nechyběli v nominaci proti Turecku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 5.91 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Francie - Albánie  (sobota 20:45)
Albánii se ještě nikdy nepovedlo vyhrát ve Francii a další možnost bude mít v sobotu večer. Ve skupině zatím posbírala šest bodů a na svého hostitele ztrácí jen tři body. Musí si však dát pozor na výtečný útok, který má zkušený trenér Deschamps k dispozici.

Postava trenéra Didiera Deschampse je v tomto kontextu zajímavá z dalšího úhlu. Když se obě země utkaly historicky poprvé pod hlavičkou UEFA, byl u toho přímo na hřišti. V 90. letech sehrála Albánie s Francií dva duely v rámci kvalifikace na nadcházející mistrovství Evropy a s balkánským týmem to moc dobře nedopadlo. Především ve Francii to byl zmar, protože domácí mu nasázeli potupných pět branek.

Tomu by se teď trenér Edoardo Reja moc rád vyhnul. "Mluvíme tu o mistrovském týmu, který už v nedávné době ukázal, že má vítěznou mentalitu. Každý post má obsazený hvězdou mezinárodní velikosti a je těžké vykolejit ho. Diktuje tempo, tlačí na vás a velmi dobře se soustředí. My musíme hrát kompaktně, s oběťmi a nasazením, jak to máme v krvi. Pokud ukážeme perfektní výkon, pak můžeme překvapit. Hlavně půjde o to, abychom se nepřestali soustředit," dodává Reja.

Italský trenér převzal albánskou reprezentaci po krajanovi Di Biasim a zatím s ní má na kontě jednu výhru a jednu porážku. I proti Islandu ale ukázal zajímavé herní postupy a sympaticky se až do konce nevzdával. Na domácí půdě to pak zúročil proti bojovně naladěné Moldávii a dvojice Çikalleshi s Ramadani ve druhé půli zvrátila utkání ve prospěch Albánie.

V sedmi posledních vystoupeních proti Francii ale Albánie vyhrála jen jednou a pětkrát se musela před svým soupeřem poklonit. Ve stejném počtu utkání mu navíc dala jen tři branky. Francouzi mají čísla na své straně, protože vévodí skupině H s devíti body na kontě. Navíc dostali za celou kvalifikaci zatím jen tři branky a sami jich dali už devět.

Přesto tým trenéra Deschampse nemůže usnout na vavřínech, neboť další dva týmy za ním (Turecko i Island) získaly stejný počet bodů a dá se předpokládat, že nevzdávají svou snahu skončit na prvním místě. A to si Deschamps před duelem na Stade de France moc dobře uvědomuje.

Na tiskové konferenci zmínil: "S Albánií jsme se už několikrát střetli a já osobně si ji vždycky budu pamatovat jako nepříjemného a houževnatého soupeře, který uměl tvrdě bránit a nikdy nám nic nedaroval. S tímhle pocitem musíme jít na hřiště. Zvlášť od té doby, co jsme mistry, nad námi každý tým bude chtít o to víc zvítězit. Věřím, že nic nepodceníme a tři body zůstanou doma," doplňuje šedivý stratég.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 10.30 - 28.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turecko - Andorra  (sobota 20:45)
Turecko zažilo naprosto fantastický vstup o postup na evropský šampionát a teprve naposledy zaznamenalo první ztrátu, i tak má stále velkou šanci se probojovat na EURO 2020. Domácí výběr je momentálně na druhém místě tabulky s devíti body o skóre za vedoucí Francií. Nyní bude chtít splnit povinnost proti trpaslíkovi z Andorry. Hosté se nacházejí na samém dně skupiny H s nulovým bodovým ziskem a s hrozivým skóre 0:10.

Pro Andorru má každý získaný bod nesmírnou cenu, také každá vstřelená branka proti papírově mnohem silnějším protivníkům se v jejím případě počítá. Andořané nejprve přivítali Island a podlehli mu po výsledku 0:2. Následně nestačili na Albánii (0:3) a příliš šancí na úspěch neměli ani s Francií (0:4). Po bodech sahali v Moldavsku a vytvořili si i několik slibných příležitostí, jenomže nakonec odjížděli domů s prázdnou po porážce 0:1.

Turci mají tradičně jen ty nejvyšší ambice a v tuto chvíli to vypadá, že se o dvě postupová místa poperou s Francií a Islandem. Ve svém prvním vystoupení zavítali do Albánie a vypořádali se s bouřlivou atmosférou (2:0), vzápětí nedali žádnou šanci na úspěch Moldavsku a porazili ho vysoko 4:0. Pak se postarali o obrovskou senzaci s Francií a poslední mistry světa senzačně udolali v poměru 2:0.

Teprve naposledy nevyzráli na Island a severskému rivalovi podlehli těsně 1:2. "V tomto dvojzápase se od nás očekává, že získáme snadné čtyři body, ale ani jednoho rivala nemůžeme podcenit. Musíme se stoprocentně koncentrovat, jinak by se nám to mohlo vymstít. Andorra sice nedosahuje kvalit zbývajících konkurentů v naší skupině, ale je velmi houževnatá," prohlásil s úctou k soupeři trenér Senol Günes.

Sedmašedesátiletý rodák z Trabzonu požaduje od svých svěřenců maximální nasazení. "Je to zápas jako každý jiný. Na první pohled se může zdát, že nás čeká rutina, ovšem i přesto se jedná o kvalifikační utkání a to je vždy prestižní. Rádi bychom se dobře naladili na úterní duel v Moldavsku." Oba dva sobotní výběry se spolu naposledy utkaly v kvalifikaci o MS 2014 a Turecko bralo všech šest bodů po výsledcích 2:0, 5:0.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.02 - 26.20 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Francie430112:39
2.Turecko43019:29
3.Island43015:59
4.Albánie42025:36
5.Moldavsko41032:103
6.Andorra40040:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Dneska za tři body, a postup už prostě nemůžeme pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

11:22 Zenit má šanci znovu angažovat Kokorina

Aleksandr Kokorin by se mohl stát znovu hráčem Zenitu Petrohrad, klub se s ruským útočníkem v létě rozloučil a nyní má čas do 3. října, aby kontrakt prodloužil. Kokorin je v tuto chvíli ve vězení, za mříže byl odeslán v květnu společně s Pavlem Mamajevem za to, že loni v říjnu spolu s dalšími útočníky na ulici zbili a zkopali muže. Další lidi pak napadli v kavárně poté, co je napomínali kvůli hluku. (sport-express.ru)

Ten Kokorin je nejakej symbol petrohradskych fans,? Zenit se od nej verejne nedistancuje?

Reagovat
abu

3 body a potvrdit, ze tahle skupina (krom Anglie), je pod nasi úroveň. Portugalci prohra (doufam :D)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ty se tu treses o 3 bodech a mluvis o nejakem potvrzenim urovni skupiny

Staci napsat 2:1

Reagovat
abu

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Neni zac, zatipoval si spravny vysledek.

Me dekovat nemusis, protoze to je tu skutecnou uroven ceskeho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: "Evropská fotbalová unie pravděpodobně omylem posílala sedmnáct let peníze určené pro ukrajinský fotbal na účet firmy ovládané šéfem Dynama Kyjev Ihorem Surkisem. Uvedl to německý magazín Der Spiegel s odvoláním na připravovanou knihu "Football Leaks 2", která čerpá z úniku informací ze zákulisí evropského fotbalu. V letech 1999 až 2016 UEFA podle tohoto zdroje převedla 380 milionů eur, tedy bezmála deset miliard korun, na účet Newport Management Limited, společnosti se sídlem v daňovém ráji na Britských Panenských ostrovech, kterou ovládá Ihor Surkis. Šéf Dynama z tohoto účtu financoval přestupy i výplaty hráčům kyjevského klubu. Přitom tyto peníze byly primárně určeny na školení rozhodčích, výstavbu stadionů, boj proti rasismu a redistribuci bonusů z evropských soutěží ukrajinským týmům. Až od května 2017 jsou peníze posílány na svazový účet na Ukrajině."

Jojo, "omylem". To určitě.

Reagovat
Pablos

neuvěřitelný, ale přitom zároveň paradoxně nepřekvapující

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

všechny bych je zavřel, do jednoho ...pytle

Reagovat
smazaný uživatel

peknej hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Baskeeeeeet

Reagovat
adoxx

OT: Basketbalisti paráda, jsou boží

Reagovat
Pablos

já na to zapomněl ale paráda teda

Reagovat
adoxx

Jediná škoda je Schilba, snad bude v pohodě

Reagovat
stas87

OT:

https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/liga-junioru-cesko-liga-akademii-cesky-svaz-ledniho-hokeje-petr-ton-sparta-praha-vsetin-havirov-prer.A190906_130613_hok_1liga_rmp

Dobre vam to tam jebe na gebulu. A este ten trik s tym nazvom tej ligy...o pohar DHL. Ja tym trom klubom fandim, aby dosiahli svojho a zväz to poriadne zabolelo.

Reagovat
Liquid

A nemáš obavu, že většina týmů naši juniorské ligy by porazila vaše extraligová mužstva ?

Reagovat
stas87

Reagovat
Liquid

takovej Vsetín by si proti Detve zastřílel....

Reagovat
stas87

Ok, to nema zmysel. Ak zijes v tej naivite, ze juniorsky tim porazi klasicky ligovy mancaft plny skusenych hracov, tak vela stastia.

Reagovat
smazaný uživatel

máte mančafty na úrovni rumunské ligy. Však ten váš trenčín porazil rok na zpět nějakej výběr negrů z afriky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak listky na slavii v lm od 3k do 10k

Reagovat
Liquid

v tom případě to v říjnu bude nejdražší házená na světě

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu raději 100 Kč za Brazzers když chcou vidět jak jejich tým bude mrdanej

Reagovat
smazaný uživatel

za 3 zápasy.

Reagovat
paver

Halldórsson a Árnason na úkor Rúnarssona a Magnússona... Ten Hamrén je fakt vůl, pořád dokola to samé... Ignorace Diega Johannessona při současném nedostatku pravých beků taky člověk nepochopí

Reagovat
Jeňa

+ by klidně mohl začít hrát Ingason místo Sigurdssona

Reagovat
C-M@ster

Kde se díváte na Anglii?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele