13. den na US Open: O titul se utkají Andreescuová se Serenou. O trofej se bude hrát i v mixu

7. 9. 2019, 11:00
Previews 70
V rámci třináctého hracího dne US Open poznáme vítězku ženské dvouhry. Letošní finále obstarají 13 zápasů neporažená kometa letošní sezony, teprve 19letá Kanaďanka Bianca Andreescuová a majitelka 23 grandslamových trofejí, 37letá legenda Serena Williamsová, která má další možnost vyrovnat rekord Margaret Courtové. Na programu je také finále mixu, v němž se střetnou dvojice Hao-Ching Chan, Michael Venus a Bethanie Matteková-Sandsová, Jamie Murray.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Finále dvouhry žen •
Andreescuová (15-Kan.) - S. Williamsová (8-USA) | Arthur Ashe Stadium (22:00 SELČ)
• Finále mixu •
H. Chan/Venus (1-Tchaj-wan/N. Zél.) - Matteková-Sandsová/J. Murray (USA/Brit.) | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)


• Finále dvouhry žen •
Bianca Andreescuová (15.) - Serena Williamsová (8.) | Arthur Ashe Stadium (22:00 SELČ)
Znovu po roce se ve finále US Open proti sobě postaví mladá vycházející hvězda a ostřílená šampionka. Teprve 19letá Bianca Andreescuová pokračuje v životní sezoně, na kontě má 13 výher v řadě, letos vyhrála 44 ze 48 zápasů a ve svém prvním finále na grandslamech vyzve majitelku 23 grandslamových trofejí a šestinásobnou šampionku domácího grandslamu Serenu Williamsovou.

Sedmatřicetiletá Američanka, jež loni ve finále US Open prohrála s tehdy 20letou Naomi Ósakaovou, má tak další šanci vyrovnat rekord Margaret Courtové v počtu grandslamových vavřínů. Letošní finalistky se střetly nedávno ve finále v Torontu, jejich premiérový duel nám však nic nenapoví, jelikož Williamsová po čtyřech gamech kvůli zranění zad vzdala.

Andreescuová se začala mimo nižší okruh ITF prosazovat až letos. V rámci letošního tenisového roku se celkem třikrát dostala do finále. Zatímco v Aucklandu neuspěla, v březnu ovládla prestižní turnaj v Indian Wells a po tříměsíční pauze nenašla přemožitelku na generálce v Torontu.

Andreescuová je první teenagerkou ve finále US Open po deseti letech (Caroline Wozniacká, 2009), první hráčkou od roku 1997 (Venus Williamsová), jež při svém debutu v hlavní soutěži US Open došla až do finále, první kanadskou finalistkou závěrečného grandslamu sezony a teprve druhou kanadskou finalistkou grandslamu (Eugenie Bouchardová, Wimbledon 2014), dnes se může stát první kanadskou grandslamovou vítězkou.

Williamsová, jež za 20 dní oslaví 38. narozeniny, znovu vylepšila svůj vlastní rekord coby nejstarší finalistka grandslamu v open éře. V roli matky bude mít už čtvrtou šanci konečně vyrovnat rekord Margaret Courtové v počtu grandslamových titulů, kterých má momentálně na kontě 23. Dnes ji čeká celkově 33. grandslamové finále, jubilejní desáté na domácím US Open, kde šestkrát triumfovala, poprvé v roce 1999, kdy Andreescuová ještě nebyla na světě.

Williamsová prvenství naposledy slavila na Australian Open 2017, od té doby všechna čtyři finále prohrála (bilance 72-24). V případě dnešního vítězství se osamostatní v čele historických tabulek v počtu výher ve Flushing Meadows, nyní je se 101 výhrami na společné první příčce s Chris Evertovou.

Andreescuová má díky postupu do finále jistotu debutu v Top 10 žebříčku WTA, a to nejhůře na devátém místě. V případě triumfu bude v pondělí světovou pětkou. Williamsová se nehledě na dnešní výsledek udrží v elitní desítce a nejhůře bude devátou hráčkou světa. Pokud dnes zvítězí, bude jí v pondělí patřit post světové šestky.

Andreescuová i Williamsová v posledních měsících předvádějí fantastické výkony a je velmi těžké tipovat vítězku. Nabízí se totiž několik otázek. Jak Andreescuová psychicky zvládne své první finále na grandslamech? Jak se bude dařit ve finále Williamsové, která od triumfu na Australian Open 2017 ani v jednom ze čtyř finálových zápasů neuhrála set? Jak moc má Williamsová v hlavě vyrovnání rekordu Margaret Courtové? Jaký bude zdravotní stav Andreescuové? Dokáže Andreescuová udržet stoprocentní úspěšnost proti hráčkám Top 10?

Na tyto otázky nelze před samotným finále odpovědět. Jedno je však jisté. Williamsová je favoritkou, a to zaslouženou. Na její straně jsou bohaté zkušenosti se závěrečným utkáním na grandslamové scéně, lepší servis a větší palebná síla. Andreescuová přesto umí podat výkon, kterým by legendu porazila. Summa summarum by mohlo dojít na velmi kvalitní finále.

Tip: Williamsová ve třech setech

Aktuální forma
Andreescuová prožívá i přes zdravotní trable famózní sezonu, letos má neskutečnou bilanci 44-4 a na kontě velké triumfy v Indian Wells a na nedávné generálce v Torontu, kde se představila po téměř tříměsíční pauze.

Cesta turnajem
Na vítězné vlně se veze i na US Open, bez ztráty setu přehrála Katie Volynetsovou, Kirsten Flipkensovou a dvojnásobnou finalistku Caroline Wozniackou. V osmifinále až na prohranou druhou sadu dominovala proti domácí kvalifikantce Taylor Townsendové, ve čtvrtfinále po skvělém obratu porazila Elise Mertensovou a v semifinále ve dvou těsných setech zdolala Belindu Bencicovou.

Historie na US Open
Andreescuová prožívá fantastický debut v hlavní soutěži US Open. V předchozích dvou letech neprošla kvalifikací.

Bianca Andreescuová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Toronto,  Indian Wells (vítězka);  Auckland (finále);  Acapulko (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Toronto, Indian Wells (vítězka); Auckland (finále); Acapulko (semifinále)
Bilance: 44-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na betonech: 41-4
Bilance proti hráčkám Top 10: 7-0 (kariérní 7-0)
Bilance ve finále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance ve finále: 2-1 (kariérní 2-1)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), French Open (2. kolo), Wimbledon (nehrála)

Bianca Andreescuová - US Open
Kariérní bilance: 6-0
Nejlepší výsledek: finále (2019)
Loňský výsledek: kvalifikace
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Toronto (vítězka)
Cesta turnajem: Volynetsová (6-2 6-4), Flipkensová (6-3 7-5), (19) Wozniacká (6-4 6-4), Townsendová (6-1 4-6 6-2), (25) Mertensová (3-6 6-2 6-3), (13) Bencicová (7-6 7-5)

Aktuální forma
Williamsová ve Wimbledonu i své třetí finále v roli matky prohrála a stále nevyrovnala rekord Margaret Courtové. Skvěle si vedla i na generálce v Torontu, kde ale kvůli zranění nedohrála finále, z následujícího podniku v Cincinnati odstoupila.

Cesta turnajem
Na US Open na úvod zničila Marii Šarapovovou, druhé kolo proti o 20 let mladší krajance Caty McNallyové musela otáčet, v souboji o osmifinále si poradila s Karolínou Muchovou, v osmifinále přehrála Petru Martičovou, ve čtvrtfinále se ztrátou jediného gamu deklasovala Qiang Wang a šanci nedala ani v semifinále Elině Svitolinové.

Historie na US Open
Williamsová hraje už své 19. US Open. Se šesti triumfy je jednou z nejúspěšnějších hráček turnaje, loni ve vyhroceném souboji o titul prohrála s Naomi Ósakaovou. Ve finále domácího grandslamu je podesáté.

Serena Williamsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Toronto, Wimbledon (finále)
Největší úspěchy na betonech: Toronto (finále)
Bilance: 25-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 16-3
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 3-1 (kariérní 128-25)
Bilance ve finále grandslamů: 0-1 (kariérní 23-9)
Bilance ve finále: 0-2 (kariérní 72-24)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále), French Open (3. kolo), Wimbledon (finále)

Serena Williamsová - US Open
Kariérní bilance: 101-12
Nejlepší výsledek: vítězka (1999, 2002, 2008, 2012 - 2014)
Loňský výsledek: finále
Bilance ve finále: 6-3
Generálka: Toronto (finále)
Cesta turnajem: Šarapovová (6-1 6-1), McNallyová (5-7 6-3 6-1), Muchová (6-3 6-2), (22) Martičová (6-3 6-4), (18) Qiang Wang (6-1 6-0), (5) Svitolinová (6-3 6-1)


• Finále mixu •
/ H. Chan / M. Venus - / B. Matteková-Sandsová / J. Murray | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)
Letošní finále smíšené čtyřhry obstarají bývalí finalisté a nasazené jedničky Hao-Ching Chan s Michaelem Venusem a obhájci titulu Bethanie Matteková-Sandsová, Jamie Murray. Bude se jednat o premiérový souboj.

Chan s Venusem spolu hrají čtvrtý grandslam a ještě nikdy neslavili titul. Na US Open letošním postupem do finále vyrovnali své společné maximum. Chan, která bude hrát (včetně čtyřhry) své celkově čtvrté grandslamové finále, stále čeká na první grandslamový vavřín. Venus je na tom o něco lépe, předloni triumfoval ve čtyřhře na French Open.

Cesta turnajem
1K: Klepačová/K. Skupski (7-6 7-6)
2K: Krawczyková/Salisbury (6-4 6-3)
ČF: (8) Peschkeová/Koolhof (6-3 7-6)
SF: (4) L. Chan/Dodig (7-6 7-5)

Také Matteková-Sandsová s Murraym hrají čtvrtý společný turnaj. Na rozdíl od svých dnešních soupeřů už společný grandslamový triumf slavili, když loni ovládli právě US Open. Američanka a Brit jsou úspěšnějšími deblisty než Chan a Venus. Matteková-Sandsová vyhrála pět grandslamů ve čtyřhře a tři v mixu, Murray se dvakrát radoval ve čtyřhře a čtyřikrát v mixu.

Cesta turnajem
1K: S. Zhang/Peers (6-4 6-7 10-7)
2K: (5) Melicharová/Soares (6-3 6-3)
ČF: (2) Dabrowská/M. Pavič (2-6 7-5 10-4)
SF: (3) Stosurová/Ram (6-3 6-1)

US OPEN 2019 - PROGRAM 13. HRACÍHO DNE
• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 18:00 SELČ)
1. H. Chan/Venus (1-Tchaj-wan/N. Zél.) - Matteková-Sandsová/J. Murray (USA/Brit.)
2. Andreescuová (15-Kan.) - S. Williamsová (8-USA) / nejdříve ve 22:00 SELČ
• LOUIS ARMSTRONG STADIUM • (od 18:00 SELČ)
2. Lehečka (15-ČR) - Nava (8-USA)
4. Lehečka (15-ČR), NEBO Nava (USA) - Kingsley (USA), NEBO Stricker (Švýc.) / semifinále
• COURT 5 • (od 18:00 SELČ)
2. Forejtek (4-ČR) - Welte (Něm.)
4. Forejtek (4-ČR), NEBO Welte (Něm.) - Royer (14-Fr.), NEBO Nakašima (11-USA) / semifinále
• COURT 6 • (od 18:00 SELČ)
3. Paulson/Zgirovskij (ČR/Běl.) - Spizzirri/Zink (USA)
Kompletní program 13. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

70
Přidat komentář
panzer.dragon
Favorizuje nekdo Medveda?
Reagovat
sojka1
lepsi otazka: Doufa nekdo v Medveda? ;-) :-))
Reagovat
annah
Ani v nejmensim. Pojede jak namydleny blesk. Krasojizdu už předvedl, pro finále odvaha a inspirace dojdou. Rafovi výhru nepřeju, protože se přiblíží Rogerovi (předstihne ho v počtu GS určitě, ale nemuselo by to být už příští rok že), ovsem zadnemu Rusakovi fandit nedokážu ani ve snu, takže ve vysledku je mi jedno, kdo z nich vyhraje. :-) Finale žen se mi líbilo moc.
Reagovat
Krisboy
Tak z rozumných lidí snad nikdo. Pouze blázniví a vyděšení FFF :D
Reagovat
paddy
Gilbert on Bianca's chances against Serena: 'I think she's gonna win in straight sets'

https://www.youtube.com/watch?v=spnsc8z7Cmc

ve Wimbledonu měl divné názory, takže to netrefí, snad ji nezesrabí úplně
- bude to tříseťák, které ona zbožňuje

BTW: zapněte si schválně titulky - Bianca Andreescu = Bianca and rescue
Reagovat
Jon61
Sereně se v poslední době finále nepovedla, prohrával v nich. Mohla by být ta více nervozní a dost kazit. Důležitý bude začátek, když se dostane do pohody, bude těžko k poražení, ale Bianca je ve formě.
Reagovat
jackiec
snad tu praserenu a velematku vystřílí z kurtu, aby se pak vzteky vybulila.
Reagovat
kulhavej_kmet
v Torontu to vybuleni stihla po 4 gemech :-).
A dodnes neverim ze byla v tom finale zranena.
Proste pochopila ze na Biancu nema :-).
Reagovat
rybicka
Viděla jsem to stejně. Prostě tam zdrhla "do zranění". A proto také nastupovala do finále tak nejistá. Ani tolik neprezentovala svou agresivitu před začátkem, a ten také neustála.
Reagovat
blixa
Je mi jedno, zda vyhraje mladý nebo starý mastodont, ale myslím, že to bude hladkých 6:2 6:2 pro Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Opakuješ se...
Reagovat
blixa
Ne.
Reagovat
EllNino
Ano
Reagovat
smazaný uživatel
To by uhrála 4x víc gemů, než Garbiňe x Binace v IW :-)

https://www.youtube.com/watch?v=eA0wsx9ftso
Reagovat
dunphy
Nezapomeň zas někdy vyplakávat a nadávat pod Frickovými příspěvky. Už je oba máte stejně dementní a hlavně se pořád opakují.
Reagovat
kulhavej_kmet
Muj tip je vyhra Andreescu. A takovy muj bonus tip je, ze tam Serena udela jeste vetsi divadlo nez vloni, az bude prohravat.

Andreescu bude Serenu nicit stopbally, kratkymi kriznymi udery, pokud se tedy k takove hre vubec dostane. Pokud ano, tak Serenu touhle pestrou hrou znici. Neco uz napovedelo finale v Torontu, i kdyz tam to byly jen 4 gemy.
Reagovat
horska.kraslice
Těším se na dnešní finále, věřím v kvalitní tenis.
Reagovat
Torn
V Expresách je psáno, že to je 125k, ale je to internacional ne?
Reagovat
com
a neni to jedno? Jedina ceska zastupkyne stejne nepreleze prvni kolo :/ :D
Reagovat
Torn
Proč by ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad Serena neskrecne a bude si drzat nervy na uzde, az bude bita.
Reagovat
Andrew89
Serenko,verim,ze to dneska vyjde. Bianca ma super sezonu,ale tady ji to dneska nedas:) tesim se na dnesni finale:)
Reagovat
smazaný uživatel
Serenu nemusím, no páči sa mi jej vášen, to musi ocenit aj ten najvacsi neprajnik, ci rasista..:)

Posledne tri finále sa s nou osud nemaznal a do finále jej prisúdil hracku top kategorie. Je to pech. Dnes opat velká kapacita. Serena by potrebovala vo finále niekoho ako Vondrošovu (bez urazky)..

Vecer bude favoritka, ale velmi velmi decentná.
Reagovat
brixner
Třikrát dostala přes picchu, protože h0vno předvedla! Pokud si pametám, tak právě mamka se s ničím vokolo nemazala, hlavně vloni, pametáš sa, nie? Ona ten 24 GS asi dá, ale osobně si moc přeju, aby to nebylo teď na USO, hrozně si přeju, aby zas vytekla a prohrála! Já fakt pořádně nevím, čím to je, ale neustálé výhry BIG3 mi nijak zvlášť nevadí, ale tehle pramatka mě už neskutečně sere - i přesto, že jsem proti ní nýmand.
Takže zjednodučeně - Bianco GO!
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tu som ani nepotreboval čítat medzi riadkami :)

Antipatie jej vyjadruješ celkom priamo..

Serena má 23 GS a 23x som fandil súperke, bez ohladu na meno. Nikdy som nemusel hegemónov. Ale dnes sa uz za hegemóna nedá povazovat, fyzicky mi je samozrejme stále nesympatická, ale páči sa mi tá story. To, ze prve USO vyhrala pred 20 rokmi a dnes je na tom istom kurte je proste výkon, a to celkom nestranne oceňujem.
Reagovat
EllNino
ale taky může tenhle GS být "zadostiučiněním" za loňský rok, což se mi úplně nelíbí, aby dosáhla svého
Reagovat
Kozoroh
Zajímavý postřeh. O důvod víc, aby finále vyhrála Bianca.
Reagovat
Kozoroh
"Nikdy som nemusel hegemónov."

Wow, že to píšeš zrovna ty, největší zdejší fanoušek antukového hegemona :D
Reagovat
smazaný uživatel
Práve naopak, Rafa bol ten, čo vztýčil zástavu a ako prvý sa postavil na odboj proti bazilejským veterným mlynom, ktore v tom čase dominovali nekompromisným sposobom.

V tom čase nikto nemohol tušit, čo z toho chlapca vyrastie..:)
Reagovat
EllNino
proč tě napadla zrovna Markéta, nemohl jsi napsat třeba Kužmovou? :D
Reagovat
dunphy
Tak myslím, že ho to napadlo zrovna proto, že Markéta už letos ve finále GS byla. Sám jsi ji teď paradoxně snížil na úroveň Kužmové :D
Reagovat
EllNino
nesnížil, ale to je jedno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Markéta alebo Barty. Proste príklad premiérovej neskúsenej prekvapujúcej finalistky..

Do Barty som sa pred pár dňami uz raz pustil, tak som ju tentokrát ušetril :)
Reagovat
paddy
Co tam máme dále? Dnes je volná sobota, tzn. finále žen. To tradičně organizátoři nacpou do programu na každém GS a tentokrát to bude severoamerické derby s rumunským nádechem.

Na jedné straně kurtu nastoupí držitelka 23 GS titulů, Serena, která se bude pokoušet vyrovnat rekord Margaret Court. Na druhé straně kurtu se objeví teprve 19letá Bianca, pro niž to bude premiérové GS finále. Ta letos prožila doslova raketový start na turnajích WTA a v novém vydání žebříčku již vystoupá do top10.

Velkou favoritkou bude Serena, která má ale po narození dcery velmi špatnou bilanci ve finále GS (0 ze 3). Proto jestli v hledišti zahlédnete transparenty, na kterých bude pouze číslovka čtyři, tak budete okamžitě vědět, co si tito diváci přejí.

Serena určitě patří mezi nejlepší tenistky všech dob, ale ne všichni ji považují za tu nejlepší (tzv. GOAT). Pikantní je historka z jednoho utkání Fed Cupu, kdy se při zápase Sereny oba fanouškovské tábory střídaly v pokřikování "GOAT" resp. "COW", takže člověk si tam mohl připadat jako někde na venkovské farmě.
Reagovat
paddy
Sereně bude určitě fandit Boris Becker, který má slabost pro ženy afroamerického původu. Lecos už naznačuje barva jeho vlasů. Kdyby je měl delší, tak z větší dálky a zezadu bychom si ho lehce mohli splést s odbarvenou afroameričankou. Serena má podobný odstín. Boris byl dokonce s jednou ženou tmavší pleti v manželském svazku a má s ní i děti. Pro zajímavost se jeho syn Noah na některých fotkách vzdáleně podobá německému tenistovi Dustinu Brownovi, který se podobně jako Becker vyznačuje dobrou hrou na trávě, na které si např. z Nadala dělá trhací kalendář (H2H 2:0).

K fandění Biance se zatím nepřihlásil nikdo ze známých tenistů. V kuloárech se povídá, že všichni mají ze Sereny strach po loňské aféře ve finále, a tak budou fandit potají. Asi nechtějí dopadnout jako rozhodčí Ramos. Ivan Lendl prý finále sledovat nebude, protože tou dobou bude na výletě se svými psy. Andre Agassi říkal, že na takové kraviny nemá čas. Je to pochopitelné, protože jeho manželka Steffi Graf donedávna držela rekord v počtu GS titulů v open éře, než ji překonala Serena.

Milovníky zvířat bude více než tenis zajímat přehlídka pejsků obou tenistek. Svou účast přislíbil zatím pouze pejsek Biancy. Serenin mazlíček asi zůstane jen na hotelu. Nelze vyloučit, že pejsci by mohli mít na sobě slušivé oblečky. To je i důvod, proč budou v hledišti redaktoři módního magazínu Vogue, který do budoucna údajně plánuje věnovat tři stránky každého čísla pouze módě pejsků.

Biančin pejsek
https://www.instagram.com/p/Bicp3hXjjJi/?utm_source=ig_web_copy_link

Serenin pejsek
https://dogsized.com/wp-content/uploads/2013/05/serena-williams-435.jpg
Reagovat
paddy
Velmi spolehlivým indikátorem, jak zápas dopadne, bývají dle naší zkušenosti kurzy asijské sázkařské mafie. Bohužel zde vyjdeme naprázdno, protože kurzy na zápasy žen nevypisují, což je dáno jejich šovinistickým pohledem na svět. V nabídce tak najdeme pouze kurz na nervové zhroucení Sereny, pokud by finále prohrála (kurz 6,66; i na kurtu to pak může vypadat ďábelsky). Jak už víme, tak Serena po loňském prohraném finále navštěvovala psychiatra, a pořadatelé údajně budou mít při finále připravenou sanitku, která by v případě potřeby měla odvézt Serenu do americké obdoby pražských Bohnic.

Publikum bude samozřejmě na straně domácí favoritky. Přesto není Bianca bez šance. Letos hraje velmi dobře, ale ani to nemusí stačit. Trenér Sereny, Mouratoglou, v rozhovoru pro ESPN řekl, že Bianca má předpoklady se někdy v budoucnu stát světovou jedničkou.

Nezávislý divák si samozřejmě bude přát, aby vyhrála hezčí z obou hráček, když už ta nejhezčí vypadla.

Sezóna amerických betonů je téměř u konce a před přesunem do Asie se můžeme rozloučit klasickým táborákovým hitem.
"...Tam v dáli u starého mlýna teče kyselina, na betoně záda nebolí..."
Ve Wimbledonu se samozřejmě zpívala originální verze, kterou si Američani upravili. Nyní probíhá soudní spor o duševní vlastnictví.
". .. Tam v dáli u starého mlýna teče řeka líná, v měkké trávě záda nebolí..."
Reagovat
paddy
Na dnešním mimořádném zasedání organizace mezinárodních historiků a statistiků se odhlasovalo, že se výsledek finále mužů nebude zahrnovat do oficiálních statistik, jelikož k vítězství bude stačit pouze jediná výhra nad hráčem z top20. Preview na finále můžů proto nečekejte.
Reagovat
tommr
velmi zajímavej preview ... :)
Chybí mi tam ale jeden důležitej detail. Fanoušci obou hráček i nezávislí diváci s napětím očekávají která z matinek obou hráček dorazí s originálnější parukou ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja si myslim, ze jsi me uz hrave prekonal:D) Co prekonal, tohle je uz nova dimenze.

Diky za skvele Preview, opravdu jsem se pobavil...jinak jestli jde o ty pejsky, tak za mne ten od Biancy...ten mi prijde, ze je vic k sezrani:)
Reagovat
paddy
Asiati nejsou tak vybíraví, ti jsou schopni sežrat každého pejska :)
Reagovat
sojka1
pro ukraceni dlouhe chvile, nez to mati vyhraje:

https://www.instagram.com/chulimanga/

.... krasne fotky, krome nasich ikon se i na neho vzdy bezim podivat na radnici (Czech Press Photo)... ze jsem take v galerii, je uz jen ta povestna tresnicka... :-)))
Reagovat
Vlk-v-trave
V tehle galerii, nebo v galerii na radnici:)
Reagovat
sojka1
https://www.instagram.com/p/BwputE-F7J_/
Reagovat
Vlk-v-trave
ano zaber na vetev, dobre, a pod vetvi?!:)
Reagovat
sojka1
https://www.instagram.com/p/BiHQJu3HIt2/
Reagovat
Vlk-v-trave
ten zaber se jmenuje vlci pohled:)
Reagovat
sojka1
no vsak... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
v kazdem pripade, pekna momentka.
Reagovat
EllNino
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/10200--jediny-cesky-fotograf-na-us-open-muj-den-minimum-spanku-a-prebihani-s-tezkou-vybavou
Reagovat
Kozoroh
Jsi si nějak jistá, že vyhraje máti. Aby jsi pak nebyla opět zklamaná :-P
Reagovat
sojka1
aaale, ja se s tim pripadne nejak popasuju.. ;-) Andreescu vsak neplanuji ani do budoucna. Nadzvedla me uz na FO a totalne dorazila klackovanim v Torontu. Ne, ne a ne, nejde to! Ale hracka excelentni, samozrejme.... skoro az skoda, ze dostane na budku.... :-)))
Reagovat
Alien
V dnešním finále věřím 100% Blance!
Reagovat
blixa
Mastodont Final.
Smutný den pro WTA ...
Reagovat
com
tak tak, je to hnus
Reagovat
paddy
Stačí porazit jediného hráče z top20
#despekt #jednooký #US Open #New York #walkover #medvěd #býk

Medveděv 88, 84, 61, 118, 24, 78
Nadal 60, 203 (skreč), 170, 23, 21, 25
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
Vojtaakk
Proč s tím trolíš u článku o ženském finále?
Reagovat
Mayo
Dnes fandime vsetcia Serene. Vamos! Boh vie či zapas bude sledovať aj legendárny Sidney Crosby.
Reagovat
Grape
Všichni ne. :-)
Reagovat
rybicka
:-(
Jako komančové, také mluvili za všechny. Ani May nemluvil za všechny indiány...
Reagovat
SwissMaestro
Majko, jdi do prdele s to uSerenou! :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Ne nevim co chce Boh, a jestli vi o Crosbym, ale mne je to celkem jedno, ktera to vyhraje, a jestli si mam uz vybrat mezi Matkou a tou holcinou, tak za mne ta nactileta:)... Bianca. Uz kvuli tem divakum, kteri jsou na USO tak otevreni k jinym hrackam nez Matce:D))) At maji taky radost...a muzou si zase zabucet jak na americkem fotbale...
Reagovat
rybicka
:-))
Reagovat
Vojtaakk
Jak si na to přišel? Proti SW bych fandil i Hitlerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Všetcia nie :-)
Reagovat
Cico93
Teším sa na finále, bez nervov...
Snáď bude dobrý tenis. Serena už ďalšiu prehru nedopustí, si myslím.
Reagovat
Cico93
Serena vyhrala US Open a Bianca ešte nebola ma svete. Wauu.
Reagovat
Cico93
na...
Reagovat
Holahej
ano píše se...
11. září 1999 získala Serena Williams první GS
16. června 2000 se Bianca Andreescu narodila
Reagovat
rybicka
Tak to měla dva týdny do svého početí :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist