InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Výlet s knihovnou do okolí Volyně

    Úterý 14.5 11:20 - Strakonice – sraz na autobusovém nádraží

  • Vernisáž výstavy obrazů Rudolfa Riedlbaucha

    Úterý 14.5 17:00 - Muzeum Středního Pootaví

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tenis: Žáci zakončili sezonu výhrou nad Dobrou Vodou. Bude jim to stačit na titul?

MILEVSKO – Po prvních sedmi kolech, která se odehrála od dubna do června, byla na špičce krajského přeboru II staršího žactva bodově srovnána tři družstva se šesti výhrami a jednou porážkou – první Český Krumlov B, druhé Prachatice a třetí bylo s nejhorším skóre Milevsko A. Minulý víkend ale po prázdninové pauze porazili vzduchotechnici Blatnou vyšším poměrem (8:1), než si Prachatice poradily s Ostrovcem (6:3), takže se v průběžném pořadí kolo před koncem posunuli na druhou příčku. Posledním zápasem doma proti budějovické Dobré Vodě zakončili úspěšnou sezonu svěřenci trenéra Tomáše Kainrátha tuto sobotu, kdy papírově slabšího soupeře smázli za slabého, ale vytrvalého deště jasně 7:2. Za rozhodnutého stavu dostaly šanci ve čtyřhře i dívky, které nebyly nominovány do singlových zápasů.

Milevští tenisté se tak se sezonou rozloučili vítězně, a protože poslední kolo proti sobě svedlo k vzájemné bitvě právě první Český Krumlov B se třetími Prachaticemi, mohli vzduchotechnici pomýšlet v případě výhry hostí i na celkové prvenství v soutěži a právo postupu do krajského přeboru I pro příští sezonu. Zda se nakonec Milevští budou moci radovat, ještě není jasné. Podle posledních zpráv v Krumlově vedli domácí 3:2 během singlů, takže bylo všechno otevřeno. Jak tato dramatická koncovka sezony nakonec dopadla, přineseme ve středečním tisku!

Starší žactvo – KPII: TK ZVVZ Milevsko A – TK SK Dobrá Voda u ČB 7:2 (Trkovský – Karásek 6:1, 6:0; Špánek – Novotný 6:0, 6:1; Valhodová – Podpěrová 6:1, 6:2; Havlíková – Macháčková 6:2, 6:2; Šoule – Vévoda 2:6, 4:6; M. Pecháček – Suda 3:6, 6:1, 6:4; Vilímová, Kahounová – Podpěrová, Macháčková 1:6, 0:6; Trkovský, Špánek – Karásek, Novotný 6:4, 3:6, 10:4; Šoule, M. Pecháček – Vévoda, Suda skreč hosté).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace