InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vášně na všechny strany! Úvodní derby ovládl Sepekov na úkor favorizovaných Chyšek

SEPEKOV – První z mnoha letošních derby mužstev z regionu v nejnižší krajské soutěži I. B třídě se hrálo v sobotu na hřišti trápícího se Sepekova, kam přijely naopak stoprocentní Chyšky. Hned v prvním derby, často nesmyslně vyhecovaném až za hranou chápání, ale vzaly všechny papírové předpoklady za své. Domácí Sepekov, spoléhající se na dobře organizovanou obranu a velkou bojovnost, svého fotbalově zdatnějšího soupeře k ničemu nepustil a dvěma slepenými góly v první půli položil základ nečekanému, ale zaslouženému vítězství 2:1. Chyšečtí tak nevyužili odpoledního zaváhání prvního Milevska B v Želči. Naopak Sepekov slaví první výhru sezony. V příštím kole jedou svěřenci trenéra Ondřeje Jordána do Mirovic a Chyšky mají namířeno do Chotovin. Oba zápasy se hrají v sobotu 14. září od 16.30 hodin.

Domácí Sepekov udeřil dvěma slepenými góly v závěru první půle. Prosadili se útočníci Ondřej Vlk a Martin Tupý – 2:0. Právě druhý gól domácích, který minimálně zaváněl ofsajdem, odšpuntoval vášně na hřišti i mimo něj. Ale protože na krajské I. B třídě systém VAR není a pravděpodobně asi ani nikdy nebude, museli se i hosté smířit s verdiktem sudích. Místy až nesmyslně vyhecované a zbytečně rozkouskované utkání, ve kterém fotbal často až plakal, protože se hráči i lavičky na obou stranách věnovali více osobním útokům a řečnění na úkor fotbalu, pokračovalo po změně stran prakticky bez šancí i fotbalově zajímavých okamžiků. K dost nepřátelské atmosféře přispěli některými výroky také rozhodčí, kteří pak měli co dělat, aby rozvášněné fotbalisty ukočírovali. Hosté z Chyšek zvládli v závěru jen snížit Rostislavem Vačlenou a museli skousnout první letošní porážku, alespoň na vyrovnání už bylo pozdě.

TJ Sokol Sepekov – FC Chyšky 2:1 (2:0). Branky: 39. Vlk, 42. Tupý – 89. R. Vačlena. Rozhodčí: Černý – Makovička, Brodský. ŽK: 1–5 (Bolek – Brož, J. Málek, M. Prášek, Lívanec, L. Prášek). Přihlíželo 120 diváků.

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Nezaujetej divák 

    Reagovat

     

    Jel jsem se podívat na pěknej fotbal a viděl jenom totální frašku, bohužel... Od Sepekova se asi dalo čekat, že bude chtít fotbal takhle rozkouskovat, ale Chyšáci mě hodně zklamali. Tak zkušenej a kvalitní tým a z poslední půlhodiny udělaj takovouhle ubrečenou komedii. Co předváděli hráči jak na hřišti, tak zejména některý jedinci po vystřídání i před vystřídáním na střídačce, to byla slušná ostuda. Ani kapka respektu, nadhledu a nějaký sebereflexe. Chápu, že rozhodnutí rozhodčích je mohly naštvat, ale možná by to příště chtělo soustředit se spíš na sebe, protože co se týče fotbalu, nepředvedli vůbec nic.

    Vloženo 8.9.2019 12:31:35

  • Vači 

    Reagovat

     

    Oba goly z jasnyho ofsajdu...rozhodcu na lajne nalitej nebo co, se tam motal...a pak kdyz ofsajd nebyl, protoze to nahral jejich hrac, tak to zvednul komediant...ale co, nedame goly, nemuzeme vyhrat!

    Vloženo 8.9.2019 08:56:20

  • starej dobrej vejdy 

    Reagovat

     

    škoda, že ten pisálek nedokáže napsat sestavy...?!

    Vloženo 8.9.2019 07:51:26

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Ví nevíte ze každém řádek něco stoji ? :D

      Vloženo 8.9.2019 11:37:14

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace