Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězky České Miss a Miss Universe Slovenské republiky mají za sebou první focení v roli královen krásy. Po svém korunování už krásky stihly převzít osobní automobily a další věcné ceny, které v soutěži vyhrály, nyní je čekalo první oficiální focení. Za pár dní společně odlétají na Krétu, kde je čekají další pracovní povinnosti.

„Holky jsou super. Vím, že za sebou mají perný týden, ale rozhodně se to neodrazilo na jejich výkonu při focení,“ pochvalovala si fotografka Petra Odrazilová.

„S Peťou to bylo zase trošku jiné focení než ta předchozí. Každý fotograf pracuje jinak a její přístup mě hodně baví,“ řekla Česko-Slovenská Miss Klára Vavrušková, která už za tři týdny odlétá na světovou soutěž Miss Earth, a přípravy jsou tak v plném proudu.

"Fotila jsem s Petrou fotky, které byly potřeba odeslat na světovou soutěž. Nyní bude následovat výběr šatů, národního kostýmu, trénování sebeprezentace, líčení, je toho hodně. Mám před odletem opravdu málo času na přípravu, ale věřím, že vše zvládneme. Bude mi pomáhat Nikol Švantnerová, jsem v dobrých rukou. Budu se snažit reprezentovat, jak nejlépe budu umět," dodala Klára.

Reklama

Další články

Načítám