Kerberová ukončila spolupráci s Schüttlerem. V Asii ji povede Dier

8. 9. 2019, 10:34
Aktuality 4
Bývalá světová jednička Angelique Kerberová po necelém roce opět mění trenéra. Místo Rainera Schüttlera jí pomůže s přípravou jiný někdejší německý tenista Dirk Dier. Spolupráci si prozatím vyzkouší během nadcházejících turnajů v Asii.
Profily hráčů
Angelique Kerberová

Kerberové se od triumfu na loňském Wimbledonu, kde získala třetí grandslamový titul, nedaří. Schüttlera angažovala před touto sezonou, v níž postoupila do osmifinále Australian Open, ale na French Open a US Open vypadla v prvním kole a ve Wimbledonu ve druhém.

Finále hrála letos jen dvakrát, naposledy v červnu v Eastbourne, kde podlehla Karolíně Plíškové. Z posledních šesti zápasů vyhrála jediný proti krajance Mariaové.

S Dierem se jednatřicetiletá Němka zná z fedcupového týmu, kde působí jako asistent. Jako hráč se Dier nijak zvlášť neprosadil, ve světovém žebříčku byl nejvýš na 118. místě. V minulosti trénoval Annu-Lenu Grönefeldovou.

Příští týden se světová patnáctka Kerberová představí v čínském Zhengzhou, kde se v prvním kole utká s Američankou Alison Riskeovou. V dalších týdnech je příhlášena do Ósaky, Wuhanu a Pekingu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
tommr
Kerberka hodlá v Asii hrát na 4 velkejch turnajích za sebou takže to vypadá, že se ještě na poslední chvíli pokouší dostat se na letošní TM. Myslím si ale, že se jí to už nepodaří ...
Reagovat
Krisboy
Angie, Angie... ty to vedeš :(
Reagovat
Tiebraker
Tu Němku bych jebal.. pardon za to slovo.
Reagovat
Cico93
Nemusíš sa ospravedlňovať, však to je normálne.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist