bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Markov se do Montrealu nevrátí, Bergevin vyvrátil veškeré spekulace

9. září 2019, 9:00

Jan Šlapáček

Čtyřicetiletý veterán Andrej Markov se pokouší o návrat do nejlepší hokejové ligy světa, do klubu svého srdce má však zavřené dveře. Marc Bergevin oznámil, že chce dát prostor mladším hráčům.

Motivace ruského obránce byla jasná. Markov v NHL za jiný klub nikdy nehrál a v dresu Montrealu nastoupil do 990 zápasů. Překonání obrovského milníku bylo pro Markova obrovské lákadlo, protože by se stal teprve šestým hráčem v historii Canadiens, který by dosáhl na pomyslnou "tisícovku".

„Dva roky zpátky, když mu u nás končila smlouva, dostal nabídku. Vynaložili jsme úsilí se s ním domluvit, on však zvolil jinou cestu a vrátil se do Evropy," řekl generální manažer Montrealu Marc Bergevin.

„Od této doby se spousta věcí změnila. On zestárl, organizace změnila směr. Vyrůstá nám tady spousta mladých hráčů a chceme jim dopřát prostor." Tím ukončil všechny možné spekulace o návratu Markova do Montrealu.

Kam tedy povedou kroky čtyřicetiletého beka nyní? Prioritou nadále zůstává NHL a jeho agent Allan Walsh vidí všechno pozitivně.

"Jsem opravdu přesvědčený, že se pro něj najde v NHL smlouva a že příští sezonu odehraje v zámoří," dodal zkušený agent.

Následující dny ukáží...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.