Orientační nabídka


Znak města Nový Bydžov (odkaz na titulní stránku) 

Nový Bydžov - Oficiální web Město českých královen a studentských merend


Cesta: Titulní stránka > Město

 

NOC NA KARLŠTEJNĚ

Výpravný historický muzikál Zdeňka Podskalského a Jiřího Štaidla s dnes již legendárními hity Karla Svobody v podání DS J. K. Tyl Lomnice nad Popelkou ve spolupráci se ZLOM z.s.
noc
 
Kdy:
9.2.2020 18:00
Kde:
Pořadatel akce:
Předprodej:
 

NOC NA KARLŠTEJNĚ

9. února - neděle 18.00

 

Výpravný historický muzikál Zdeňka Podskalského a Jiřího Štaidla s dnes již legendárními hity Karla Svobody v podání DS J. K. Tyl Lomnice nad Popelkou ve spolupráci se ZLOM z.s. v licenci ProVox Music Publishing s.r.o. Nositele autorských práv k dílu zastupuje DILIA, divadelní, literární, audiovizuální agentura z. s., Krátkého 1, Praha 9.

 

Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších českých muzikálů zachycuje slavné období české historie – vládu Otce vlasti, císaře Karla IV.

Hudební komedie vypráví pověst o údajném zákazu pobytu žen na Karlštejně. Příběh, vycházející z divadelní hry Jaroslava Vrchlického, proslavila především nesmrtelná hudba Karla Svobody, scénář napsal Zdeněk Podskalský, který byl zároveň režisérem filmové verze.

Muzikál Noc na Karlštejně vznikl ve spolupráci Divadelního spolku J. K. Tyl a Pěveckého sboru SDS (pod vedením spolku ZLOM) z Lomnice nad Popelkou, který se vám před časem představil s hudebními pořady Z muzikálu do muzikálu.


Hudební režie : Pavel Hrdina

 

Režie : Veronika Sádková

 

Vstupné: 150 Kč, senioři 100 Kč


noc noc noc noc noc



 

Typ akce:
  • Divadelní představení
Zodpovídá: Bc. Petr Kruliš
Vytvořeno / změněno: 9.9.2019 / 9.9.2019
 
 

Výpis akcí dle názvu


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém