Půvabná herečka, která se v osmi letech objevila v seriálu Ordinace v růžové zahradě, promluvila o obrovské tragédii, která ji v 16 letech postihla.

"Tatínek zemřel na rakovinu a o týden později se mi maminka zabila. Já na to období moc ráda nevzpomínám, já to beru, pracuji s tím a je to prostě těžký. Chybí vám ta rodičovská láska, ta péče, protože od těch šestnácti do dvaceti to se mnou nebylo lehké. Musela jsem se s tím nějak vyrovnávat, chovala jsem se, jak jsem se chovala, ale prostě tak to je a je to součást mě," svěřila se v rozhovoru pro TV Nova Marie Kateřina Fialová.

Odmala stepuje a v deseti letech se jí ujal choreograf a stepař Pavel Strouhal, který je i jejím manažerem. Marie se stala čtyřnásobnou mistryní světa ve stepu, což předvedla jako Jiří Korn v prvním díle Tváře. 

Před rokem svolila k nafocení série fotek do pánského časopisu. "Mám prsa, mám zadek, mám boky, a tak jsem se nechala nafotit. Fotky nejsou vulgární, je to prostě jen poukazování na to, co žena má," vysvětlila herečka.

VIDEO: Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci!

Video
Video se připravuje ...

Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
13 fotografií