Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Alex Mynářová ukázala měsíčního syna Viktora. Má úsměv po mamince?

Autor: ula, red - 
9. září 2019
11:06

Alex Mynářová, manželka hradního kancléře Vratislava Mynáře, ukázala na sociálních sítích měsíčního syna Viktora. Jméno pro druhého syna vybírala ona, jak se před časem svěřila Blesku. Po nešťastné události, kdy Alex potratila holčičku. Podle fotografie to vypadá, že malý Viktor se má čile k světu.

Viktor se narodil 8. srpna a po loňském roce, kdy Alex potratila dceru, zavládla v rodině hradního kancláře velká radost.

Jméno pro prvního syna, který přišel na svět předčasně, vybíral tatínek, nyní vybírala jméno Alex. Nakonec zvítězil  – Viktor, tedy jméno pro „tvrdé“ muže. Do jména pro chlapečka ale „mluvil“ i prezident Miloš Zeman – navrhoval Michala nebo Ondřeje, svěřila se Mynářová na facebooku.

Ztrátu druhého miminka komentoval na Hradě i prezident Zeman letos v březnu během oslavy šesti let ve funkci prezidenta. „Milá Alex, já vím, že to sem zdánlivě nepatří. Ale mám tě rád a protože nosíš pod srdcem děťátko, já věřím, že tentokrát to dobře dopadne. Tak ti přeju, aby rostlo do zdraví a do krásy a až přijde puberta, tak se z něj stal protivný spratek,“ říkal prezident během svého proslovu. A Alex Mynářovou tehdy dojal k slzám.

Viktoru Mynářovi je měsíc a nyní ho pyšná maminka ukázala na facebooku. Podle fotografie to vypadá, že chlapeček se má čile k světu a podle  úsměvu po mamince to vypadá, že prognóza prezidenta o spratkovi se snad nevyplní.

Že Mynář randí s půvabnou moderátorkou, odhalil Blesk v roce 2013, když pár „načapal“ na dovolené v Dubaji. Vzali se v únoru 2015, několik měsíců po narození prvního syna Vráti. Pro kancléře je to druhé manželství, dlouhé roky strávil s první ženou Kamilou.

Alex Mynářová provádí diváky nového Youtube kanálu Kanceláře prezidenta republiky Alex Mynářová provádí diváky nového Youtube kanálu Kanceláře prezidenta republiky | Reprofoto Youtube / Pražský hrad - Kancelář prezidenta republiky

jity ( 10. září 2019 13:58 )

Tak dítěti přeji jen vše nej a je ubohost tady do něj kopat. On si rodiče nevybral, tak hlavně ať je kluk zdravý.

xoxo ( 9. září 2019 20:35 )

Tahle povedená famílie, v čele s tatíkem, kterému hrabou hrábě jen a pouze k sobě, mi je totálně u konečníku. Jsou dost odporní - takže potomstvo jim chválit nehodlám.

xiioma- ( 9. září 2019 19:11 )

Nádherna rodinka blahopřeji!❤🤗💋🍀

prasatkopepicek ( 9. září 2019 18:26 )

Zemanuv oblibeny ekonomicky zm..
Ale ze se Milos dokaze obklopit zajimavymi lidmi.

bIecktajp ( 9. září 2019 17:48 )

Kdyby místo kluka rači ukázala kozy a pipinu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa