Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zpátky za Lužánky! Na stadecu se utkají legendy, do prodeje jdou tisíce vstupenek

Legendární lužánecký stadion opět ožije fotbalem! A vrátí se na něj legendy, kteří pamatují desítky tisíc fanoušků na jeho ochozech. Zbrojovka se Za Lužánkami utká 10. října se Sigmou Olomouc. Na programu budou jak zápasy "áček", tak utkání legend.

Průřez hráčů Zbrojovky, od titulu po současnost

Oba moravští soupeři se utkají dvakrát - v 17 hodin je na programu zápas legend, v 19 hodin pak přátelský duel "A" týmů. „Zbrojovka se po letech zase vrací tam, kde je doma. Bude u toho průřez hráčů Zbrojovky od titulu až po současnost. Dostat fotbal zpět na lužánecký stadion nebylo nic snadného a jsme moc rádi, že se nám to alespoň v této formě přátelského utkání podařilo," říká Petr Švancara, marketingový pracovník Zbrojovky, který Za Lužánkami s fotbalem začínal i končil.

Před čtyřmi lety tu uspořádal velkolepou rozlučku, na kterou Zbrojovka nyní navazuje. Brněnský klub očekává vysokou návštěvnost. Do první vlny předprodeje pouští 15 tisíc vstupenek, koupit je lze za 150 korun v síti Ticketportal.

Permanentkáři mají vstupné zdarma (jen je potřeba se permanentkou prokázat u vstupu). Klub zatím seznam hráčů, kteří se v říjnu ukážou, nezveřejnil. Podle plakátu poutajícího na akci však klub slibuje minimálně účast Paciho, oblíbeného brněnského střelce Milana Pacandy. 

Další informace, podrobný program a seznam zúčastněných hráčů odtajní klub ve středu 11. září.

Foto Rozlučka s kariérou Petra Švancary

Štítky fotbalový stadion, za lužámkami, Petr Švancara, sigma olomouc, bitva na moravském poli, Lužánky, fotbal, SK Sigma Olomouc, Fotbalový stadion Za Lužánkami, FC Zbrojovka Brno, vstupenka, Ticketportal SK

Zpátky za Lužánky! Na stadecu se utkají legendy, do prodeje jdou tisíce vstupenek  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.