Kadaň představila soupisku. Vrací se Wágner, kdo neuspěl na zkoušce?

Foto: Dalibor Kachlík, skkadan.cz

Vypadalo to, že útočník František Wágner stráví nadcházející sezonu ve třetí nejvyšší německé soutěži. Jenže během zkoušky v Essenu se zranil a nakonec se vrací domů do Kadaně.

Wágnerův comeback je pro Kadaň vítaný. Dvaadvacetiletý útočník byl totiž loni čtvrtým nejproduktivnějším Trhačem: ve 42 utkáních získal osmnáct bodů (8+10).

Na svůj věk už toho má hodně za sebou: startoval v pěti po sobě jdoucích prvoligových sezonách, k tomu prošel mládežnickými reprezentacemi od kategorie U16 až po U19.

Kadaň na svém webu oznámila i další novinky. O odchodu útočníka Ondřeje Šulka do Tábora jsme psali v samostatném článku (viz zde). S týmem se loučí také obránci Jakub Sysel (Klatovy), Cedric Delmarche a útočník Milan Švarc

Ostatní testovaní hráči v čele Lukášem Chalupou nebo Lukášem Popelou si místo v kádru vybojovali. Vzhledem k šíři kádru ale budou někteří z nich pomáhat i druholigové Bílině.

Na kadaňské marodce jsou momentálně dva hráči: už zmíněný Popela a také sparťanský talent Patrik Prymula. Trhače čeká na úvod Chance ligy těžký los: v prvním kole jedou do Jihlavy a pak doma hostí dalšího favorita Motor.

Soupiska SK Trhači Kadaň

Brankáři: Oliver Štěpánek, Adam Wolf, Petr Galuška.

Obránci: Jakub Trefný, Michael Foltýn, Daniel Novák, Jakub Mert, František Gajdoš, Daniel Poizl, Jan Klodner, Adam Šilhán, Lukáš Popela, Filip Eliáš, Lukáš Chalupa.

Útočníci: Lukáš Klíma, Jaroslav Kůs, Zdeněk Zabloudil, Jan Müller, Patrik Prymula, František Wágner, Roman Chlouba, Dominik Řepík, Matěj Zabloudil, Miroslav Kuba, Michal Hotěk, Štěpán Čech, Martin Dubský, Josef Rindoš, Jan Kanický, David Homer, Ondřej Bláha, Michal Machač, Ondřej Matýs.

Foto: Dalibor Kachlík, skkadan.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz