Nora En Pure představí v pražském klubu SaSaSu první evropskou show Purified.

Jedna z nejpopulárnějších dýdžejek současnosti, Nora En Pure, přiveze 5. října 2019 poprvé do Prahy, a zároveň také premiérově do Evropy, vlastní hudební koncept Purified. Staňte se součástí této speciální noci v její vlastní režii a zažijte úžasnou klubovou atmosférou, plnou dekorací a jedinečného zvuku v podání Nory a jejích významných hostů, kterými budou Klangkarussell, Moonwalka Marius Drescher.

Nora En Pure je autorkou celé řady hitů a oblíbených remixů, jejíž melodický a okouzlující styl produkce skladeb se velmi brzy stal módní záležitostí a vytvořil jí velkou základnu fanoušků po celém světě. Její globální hit Come With Me, který spatřil světlo světa v roce 2013, má na YouTube milióny shlédnutí a nezaostávají ani její další skladby. 

Že je Nora momentálně v kurzu potvrzuje i fakt, že vystupuje pravidelně na největších tanečních festivalech světa, navíc letos si střihla svou premiéru také na legendárním americkém festivalu Burning Man. Všechny její předchozí vystoupení v Praze byla vyprodaná a první Purified k tomu má výrazně nakročeno. V prodeji je aktuálně druhá vlna vstupenek a zakoupíte je na www.goout.net.

Nora En Pure presents Purified
5. 10. 2019, 22:00
SaSaZu Prague, www.sasazu.com
Nora En Pure, Klangkarussell, Moonwalk, Marius Drescher

Předprodej na www.goout.cz  
FB event: www.facebook.com/events/362310634472335

Zdroj: TS