10. září 2019 • 04:40

DOTAZNÍK: Nejhorší hala v lize? Zima v Olomouci i nepříjemná O2 arena

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už za dva dny odstartuje nový ročník Tipsport extraligy! Sezona se blíží, hokejová horečka u fanoušků stoupá. Štáb iSport TV vyzpovídal hráče jednotlivých klubů v krátkém dotazníku. Otázka byla jednoduchá: „Na kterém extraligovém stadionu nerad hrajete?“ Nejčastější odpovědi? Olomouc, Litvínov, Zlín, ale trochu překvapivě i pražská O2 arena, kde domácí zápasy hraje Sparta.



U Olomouce, která byla řečena hned čtyřikrát, hrála hlavní roli zima. „Je to tam nepříjemný, protože tam, když je zima, tak je zima,“ řekl Jan Výtisk , obránce Vítkovic. „Tam je to těžký,“ doplnil útočník Komety Martin Zaťovič . „A je to starej stadion,“ usmíval se liberecký útočník Michal Bulíř. Stadion Mory zmínil i nejproduktivnější hráč minulé základní části Milan Gulaš z Plzně.

Zimák v Olomouci se dal ve výběru očekávat, překvapila ale pražská O2 arena, která dostala shodně čtyři hlasy. „Nevím proč, je to tam takový velký, já mám rád starší zimáky,“ uvedl hradecký bouřlivák Radek Smoleňák. „Hrál jsem tam. Vím, jak to tam chodí, a vím, jak je těžké hrát proti Spartě,“ dodal pardubický kapitán Tomáš Rolinek . V největší české hale se nehraje dobře ani Jakubu Klepišovi či Václavu Skuhravému.

A kde se hraje nejhůře například Michalu Řepíkovi , Jakubu Petružálkovi či Martinu Adamskému ? Ve VIDEU se můžete podívat na všechny odpovědi v dotazníku.

ANKETA před startem extraligy: Který stadion je nejméně oblíbený? Odpovídali Rolinek, Smoleňák nebo Zaťovič
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud