VÝBĚR SOUTĚŽE
1. FUTSAL LIGA ZPRAVODAJSTVÍ
Rss kanály
Vytisknout

Semerád posílil Mýto, chce do play-off

Semerád posílil Mýto, chce do play-off

Český futsal má řadu hráčů, kteří vystřídali během své kariéry několik klubů a k takovým se řadí i velezkušený Miroslav Semerád. V srpnu oslavil 46. narozeniny, je aktuálně nejstarším ligovým hráčem, ale ani to mu nezabránilo, aby v úvodním kole VARTA futsal ligy skóroval do sítě pražské Slavie. Byla to jeho 185 prvoligová trefa!

Zatímco na jaře oblékal dres Démonů Česká Lípa, což byl osmý prvoligový klub, v jehož kádru se objevil, aktuálně ho můžete vidět v barvách vysokomýtského Nejzbachu. Ne, tím počet „svých“ klubů nerozšířil, protože s Nejzbachem se jeho kariéra v minulosti již několikrát proťala. V tamní „tělocvičně“ působil již v letech 2011-2013 a také v letech 2014-2016; a co smíme opomenout – působil zde i v sestupové sezóně 2017/2018, jako trenér týmu.

Jenže hráč je to stále vynikající, proto ho před sezónou oslovil manažer týmu Petr Jeníček. „Návrat byl jednoduchý. Petr Jeníček mi nastínil situaci, takže nebylo co řešit,“ popsal pro klubový web, jak rychle se jeho přesun upekl. Nejzbachu držel palce i během druholigové sezóny. „Byl jsem na domácím utkání s Baníkem, které se podařilo výsledkově otočit a vyhrát, to nebyl snadný zápas. Jsem rád, že hned po roce se Nejzbach vrátil do první ligy, kam patří,“ svěřil se Semerád.

V ligové premiéře nové sezóny Nejzbach na palubovce Slavie dvakrát vedl, jednou i díky hlavičce zkušeného útočníka, ale o vedení přišel a 3:5 prohrál. „Myslím si, že jsme ze Slavie mohli odjet minimálně s bodem. Takto rozehraná utkání musíme zvládnout,“ posteskl si pro nejzbach.cz.

A další zápas čeká na Miroslava Semeráda a „jeho“ Nejzbach již v pátek, kdy hraje opět venku – v Teplicích, které budou v utkání favoritem. „Nemáme tam co ztratit, musíme se připravit i na jejich specifický povrch, který každému týmu nevyhovuje,“ říká a dodal i jaký cíl má pro tuto sezónu. „Je to jednoduché, hrát ligu a pomoct Nejzbachu do play-off!


10. září 2019 - eFutsal | Foto: Radek Klier
Komentáře na téma: Semerád posílil Mýto, chce do play- ...
celkem 0 komentářů
 

 Komentáře k článkům mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Registrace

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace