Atradius Collections vydává 13. edici Mezinárodní příručky vymáhání pohledávek

Každoroční publikace Mezinárodní příručka vymáhání pohledávek od společnosti Atradius Collections vysvětluje přístupy k vymáhání pohledávek ve 48 zemích světa. Ve 13. vydání příručky jsou nově také Izrael a Vietnam.

International Debt Collections Handbook

Současná složitá geopolitická situace vystavila mnoho podniků před obchodní rizika, zejména pak riziko nezaplacení. Špatná platební morálka, složitá místní legislativa a kulturní rozdíly mohou představovat náročnou výzvu pro společnosti snažící se o zaplacení svých pohledávek v zahraničí.

"Mít znalosti o mimosoudním vymáhání a specifických postupech soudního vymáhání v každé zemi je naprosto nezbytné pro přežití v globální ekonomice," říká Rudi de Greve, Global Operations Director v Atradius Collections.

Od samého počátku se Mezinárodní příručka vymáhání pohledávek stala respektovanou pomůckou pro rady ohledně vymáhání pohledávek pro společnosti po celém světě.

Publikace poskytuje odborné rady od mimosoudního vymáhání až po soudní a insolvenční řízení.

Díky novému vydání Mezinárodní příručky vymáhání pohledávek se podniky mohou lépe připravit na riziko nezaplacení svých pohledávek.

13. vydání Mezinárodní příručky vymáhání pohledávek je k dispozici zde: https://atradiuscollections.com/cz/

O Atradius Collections

Atradius Collections pokrývá prostřednictvím svých 33 poboček vymáhání obchodních pohledávek v 96 % zemí světa. Široká škála služeb od mimosoudního a soudního vymáhání až po kompletní outsoarcing vymáhání pohledávek, pomáhá společnostem po celém světě zaplatit jejich nezaplacené pohledávky. Atradius Collections je součástí Grupo Catalana Occidente (GCO.MC), jedné z předních pojišťoven pohledávek ve Španělsku i ve světě.

Web: https://atradiuscollections.com/cz/

LinkedIn: www.linkedin.com/company/atradius-collections

Twitter: www.twitter.com/AtradiusCollect

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/969379/International_Debt_Collections_Handbook.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/742417/Atradius_Collections_Logo.jpg

Contact: Pro další informace: Pavel Vich, Email: inkaso.cz@atradius.com, Telefon: +420-236-089-257

Klíčová slova Nizozemsko-pojišťovny-finance-Atradius

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.