Craig se vrací do akce: Bond a bondgirl zase spolu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Craig se vrací do akce: Bond a bondgirl zase spolu

Od dubnového oznámení o natáčení filmu na Jamajce se Craig a Seydouxová nesešli.  Teď jsou však už oba v plném nasazení.  Bývalý agent Pierce Brosnan by byl rád, kdyby Craiga nahradila agentka.
Od dubnového oznámení o natáčení filmu na Jamajce se Craig a Seydouxová nesešli. Teď jsou však už oba v plném nasazení. Bývalý agent Pierce Brosnan by byl rád, kdyby Craiga nahradila agentka. (Foto Profimedia.cz)

Bond a jeho dívka patří neodmyslitelně k sobě, přesto se od oznámení natáčeného 25. filmu s agentem Jejího Veličenstva (No Time to Die) jejich představitelé Daniel Craig (51) a Léa Seydouxová (34) na natáčení nesešli.

To se povedlo až teď v italské Mateře. James Bond je tak opět v plném zápřahu... A mimochodem, když už je řeč o jeho dívkách, bizarní návrh má Craigův předchůdce Pierce Brosnan (66). „Ať Bonda hraje žena! 40 let koukáme na samé chlápky. Už se jich zbavme, bylo by to vzrušující,“ vzkazuje filmařům.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.