Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to ani měsíc, co Barbora Hodačová z Teplic získala titul Česká Miss 2019. Pár dní na to zaznamenala úspěch ve světě krásy i partnerka Barbořina budoucího tchána Lia Kees (25). Blonďatá sexbomba původem z Kyrgyzstánu, která se ale už řadu let cítí doma v Česku, o víkendu bodovala v soutěži Miss Monaco, kde skončila na třetím místě a získala titul Miss Fashion Model of Monaco.

„Jsem nadšená,” svěřila se nám s čerstvými pocity Lia, která doufá, že ji účast v soutěži posune dál v modelingu. „Dle smlouvy by to tak mělo být,” říká.

Blondýně držela palce také právě úřadující nejkrásnější Češka Bára Hodačová. „Od Báry jsem dostala před finále milou zprávu,” říká Lia, kterou v Monaku osobně podpořil její partner Richard Chlad starší. „Partner je na mě hrdý. Hlavně je velmi trpělivý, byla jsem pár dnů před finále trochu nervózní. Ne každý chlap by zvládnul být takovou oporou, jakou je Richard. Za to jsem nejvíce vděčná,” říká Kees.

Glamour modelka má za sebou účast v soutěži Miss Europe, kterou v roce 2016 vyhrála. „To byla mnohem obsáhlejší soutěž, po všech stránkách, nejen co se týkalo aktivit před finále, ale po celou dobu, kdy probíhaly castingy, bylo víc focení i natáčení pro hlavní sponzory akce nebo katalogy oblečení,” vypočítala Lia a jedním dechem dodala: „Monako bylo časově úspornější a focení proběhla pouze dvě. Nicméně fotografie budou překrásné.”

V současné době Lia žádnou další soutěž neplánuje. „Chci se pohybovat dál v této branži, časem možná ne pouze z pozice modelky. Příští rok ukončím bakalářské studium a rozmyslím si, zda pokračovat zde v Česku, či si podám přihlášku do jedné ze zahraničních univerzit,” dodává Lia Kees.

Reklama

Další články

Načítám