Linetteová na turnajích WTA vyhrála podesáté v řadě, v Nanchangu je ve čtvrtfinále

11. 9. 2019, 10:23
Aktuality 1
WTA NANCHANG - Magda Linetteová na poslední americké generálce v Bronxu vybojovala svůj premiérový titul na okruhu WTA a pokračuje ve skvělé formě. Na akci v čínském Nanchangu si dnes poradila s domácí divokou kartou Fangzhou Liu a na turnajích WTA si připsala už 10. vítězství v řadě. O postup do semifinále bude nasazená trojka bojovat proti Rebecce Petersonové.
Profily hráčů
Magda Linetteová

Magda Linetteová si na konci srpna v Bronxu z kvalifikace došla až pro svůj premiérový titul na okruhu WTA, poté sice na US Open už ve druhém kole nestačila na loňskou vítězku Naomi Ósakaovou, nicméně na podnicích WTA pokračuje ve skvělé formě a stále se veze na vítězné vlně.

V čínském Nanchangu si snadno poradila s kvalifikantkou Giulianou Olmosovou a dnes ztratila pouhých pět gamů také s domácí divokou kartou Fangzhou Liu.

Nasazená trojka Linetteová si k postupu pomohla 14 esy, dohromady na podání ztratila jen čtvrtinu bodů a domácí naději nenabídla jediný brejkbol. Sama se naopak dostala k šesti šancím a polovinu z nich proměnila. Za necelou hodinu hry slavila vítězství 6-2 6-3 a připsala si už 10. výhru v řadě.

O prodloužení momentální neporazitelnosti na okruhu WTA bude Linetteová bojovat s Rebeccou Petersonovou, která zdolala 7-6(1) 6-4 kvalifikantku Janu Fettovou. Švédské tenistce může oplatit letošní porážku ze Štrasburku.

• WTA INTERNATIONAL NANCHANG •
Čína, tv. povrch, 250.000 dolarů
středeční výsledky (11. 9. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
Linetteová (3-Pol.) - Fangzhou Liu (Čína) 6-2 6-3
Petersonová (5-Švéd.) - Fettová (Chorv.) 7-6(1) 6-4
Golubicová (6-Švýc.) - Arruabarrenaová (Šp.) 1-6 6-0 6-3
Kozlovová (7-Ukr.) - Jakupovičová (Slovin.) 6-2 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
dadaft
no, uvidíme jak to půjde Magdě dál, v příštím kole nebude mít jednoduchou soupeřku.

osobně se ovšem velmi těším na zápas Rybakiny s další z mnoha Wangových, mladou Xinyu Wang, která v kvaldě USO vyklepla solidní zkušené hráčky a ještě jsem ji neviděl...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist