Hlavní obsah

Daniel Craig dorazil do Itálie a natáčí posledního Bonda

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herci Daniel Craig a Léa Seydouxová dorazili v pondělí do italské Matery, aby natáčeli další scény do nové bondovky s režisérem Cary Fukunagou. Fanouškům poslali krátké video.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Daniel Craig přijel do Itálie na natáčení nové bondovkyVideo: METRO-GOLDWYN-MAYER (MGM), Reuters

 
Článek

Film se bude jmenovat No Time to Die a točí se také v Anglii a v Norsku. Už bylo avizováno, že pro Daniela Craiga to bude poslední díl, zahrají si s ním mimo jiné i Ralph Fiennes (M), Naomie Harrisová  (Moneypenny) a Ben Whishaw (Q).

Foto: Reuters

Daniel Craig a Lea Seydouxová

Hlavního záporňáka ztvární Rami Malek, momentálně velmi populární herec, jenž na sebe upozornil televizním seriálem Mr. Robot a k největší slávě mu dopomohla role zpěváka Freddieho Mercuryho ve snímku Bohemian Rhapsody.

Pětadvacátý film o Jamesi Bondovi by měl mít premiéru 3. dubna 2020 ve Velké Británii. Natáčení provázely i nehody, jeden z členů štábu utrpěl zranění při výbuchu v britských studiích Pinewood Studios a Craig si na Jamajce zranil kotník.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám