TAJNÉ SETKÁNÍ RICHARDA NIXONA S ROBERTEM MERRITTEM – BEZPEČNOSTNÍM AGENTEM V HOUSTONU (1)

Sepsal prezident Richard Nixon pro americký lid dopis o spolupráci vlády s „pokročilou bytostí z vesmíru“? Poté, co v roce 1972 Watergate ukončilo jeho funkci, ukryl Nixon svůj dopis jako časovou kapsli na tajném místě Bílého domu známém pouze jeho ministru zahraničí Henrymu Kissingerovi a jednomu z jeho špionů v Bílém domě Robertovi Merrittovi?

---------------------------------------------------------------------------

 

Dopis Nixona týkající se UFO

Deset let po rezignaci Nixona v létě 1983 jsem byla s policistou z Connecticatu - Larry Fawcettem na večeři u Boba a Margaret EmeneggerovéLos Angeles. Larry stál v čele skupiny "Občané proti utajení UFO" (CAUS) a s vyšetřovatelem UFO Barrym Greenwoodem pracoval na knize „Clear Intent: TheGovernment Coverup of the UFO Experience" (1984). Předmětem bylo vniknutí UFO na jaderné raketové stanoviště Minuteman a vojenské základny (např. RAF Bentwaters/Woodbridge) v prosinci 1980. Byla jsem v Los Angeles a pracovala na dokumentu pro "Home Box Office" s pracovním názvem "UFO: ET Factor". Larry a já jsme chtěli hovořit s Bobem Emeneggerem o tom, co ví vláda o UFO a proč nám to neřekne – jak je uvedeno na obálce knihy "Hard Intent".

Alan Sandler byl producentem televizního dokumentu s názvem "UFOs: Past, Present and Future" podle knihy Boba Emeneggera z roku 1974. Kniha obsahovala skicu nehumanoida a disku, který údajně přistál poblíž Holloman AFB v Novém Mexiku 25. dubna 1964 při setkání mezi lidmi, armádou a vědci. Během této večeře v roce 1983, Bob Emenegger zmínil studium Akkádské, Assyrské a Babylonské historie staré Mezopotámie jako užitečné pro pochopení jevu UFO. a Larryho požádal, abychom ho doprovodili do kartotéky. Emenegger vytáhl spis a ukázal nám rukou psaný dopis adresovaný Bobovi od Richarda M. Nixona s vyraženou pečetí Bílého domu nahoře. Ručně psaný podpis pochází od Nixona. Emenegger upozornil na slova „děkuji za vaši diskrétnost v citlivé záležitosti“. Bob nám řekl, že citlivou záležitostí byl televiz

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.

Další díly