Hašlerky mění koncept, sází na bajku se sovou

čtvrtek, 12. září 2019, 10:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hašlerky uvádí nový komunikační koncept „Zůstaň originál“. Pro kreativní zpracování volí formu bajky.

Zdroj: Repro reklamní spot Hašlerky

Zdroj: Repro reklamní spot Hašlerky

Značka bonbonů Hašlerky přišla na sklonku léta s novým komunikačním konceptem s názvem „Zůstaň originál“. Kampaň, jež pracuje s formou bajky, je k vidění v televizi a na internetu.

„Hašlerky jsou svým způsobem velmi originální, ať už je to jejich jedinečná chuť, nebo samotný bonbon. Proto jsme se rozhodli, že i samotná komunikace musí být originální a jiná, než jsou ostatní reklamy.  Kreativní zpracovaní je formou bajky, kde je možné využít nadsázky a prostřednictvím zvířecích hrdinů, upozornit lidi na to, že není potřeba následovat všechny trendy, že je dobré si zachovat chladnout hlavu a zůstat takoví, jací jsou,“ vysvětluje na dotaz MediaGuru.cz marketingová manažerka společnosti Nestlé Iva Ambrožová.

V nové reklamě Hašlerek, jež cílí primárně na spotřebitele ve věku 20 až 50 let, tak vystupuje sova pálená, jež se oddává nezvyklé činnosti – opalování. „Sova byla ideální volba, jelikož všichni vědí, že je to noční pták a že dělá něco, co jí není úplně přirozené, ale prostě chce být ,in‘ a jít s davem,“ dodává Iva Ambrožová.

Reklamní spot značky Hašlerky s novým konceptem "Zůstaň originál"

Pod kampaní je podepsáno studio Eallin Creativea František Bumbálek.

-stk-