Společnost Shanghai Electric představuje na 24. světovém energetickém kongresu technologie inteligentní energetiky

Společnost Shanghai Electric Group Co. Ltd (dále jen „Shanghai Electric" nebo „skupina"), přední mezinárodní konglomerát pro výrobu energie a elektrických zařízení, dodala na 24. světový energetický kongres novou vlnu inteligentních, propojených a zelených integrovaných řešení a technologických průlomů. Kongres (WEC) se konal v Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech.

Kongres WEC, konaný každým třetím rokem a uznávaný jako „energetická olympiáda", je největší a nejvlivnější energetickou událostí na světě. Společnost Shanghai Electric jako důležitý hráč v čínském energetickém průmyslu představila na této akci své nejnovější technologie pro inteligentní energetická řešení spolu s vybavením na ochranu životního prostředí.

„Jsme potěšeni, že se opět můžeme po boku světových energetických lídrů zúčastnit Světového energetického kongresu," řekl Zheng Jianhua, předseda představenstva společnosti Shanghai Electric. „Jako přední čínský podnik v oblasti inteligentní energie je to naše příležitost ukázat světu inovace a pokrok našeho národa a zároveň otevřít dveře dalším příležitostem mezinárodní spolupráce v budoucnosti."

Společnost Shanghai Electric, vybudovaná na konceptu „společně vytváříme naši budoucnost", se zavázala poskytovat světu inovativní inteligentní energetická řešení. Koncentrovaná solární elektrárna skupiny je vybavena špičkovými akumulačními věžemi a technologiemi pro výrobu čisté energie při současném snižování emisí. Její jaderný energetický produkt využívá technologii generace II., III. a IV. k zajištění nejkomplexnějšího dodavatelského řetězce a nejvýznamnější kapacity zařízení v Číně. Technologie výroby energie a pokročilé odsolovací systémy navíc využívají sluneční energii ke zlepšení energetické účinnosti a poskytují ekologická a nákladově efektivní integrovaná energetická řešení.

Shanghai Electric také poskytuje inteligentní, propojené platformy, které využívají internet věcí a data v reálném čase pro výraznější úsporu energie, bezpečnější provoz a efektivnější správu. Její integrovaná platforma pro správu energie umožňuje uživatelům energie měřit spotřebu energie a optimalizovat účinnost a výkon; zatímco její trojrozměrná digitální větrná farma využívá větrné turbíny a geografická data, která pomáhají inženýrům v průběhu celého životního cyklu projektu, od plánování po správu aktiv, monitorování na dálku a řešení problémů.

Účast společnosti Shanghai Electric na 24. WEC přichází v návaznosti na pokračující snahy o rozšíření působnosti skupiny v zahraničí. V roce 2018 počet objednávek na zahraniční inženýrské projekty poprvé překonal tuzemské objednávky. Nedávno získané zakázky zahrnují řadu významných projektů v zemích iniciativy Pásu a cesty v Evropě, na Středním východě, v Asii a Tichomoří.

O společnosti Shanghai Electric Group Co. Ltd.

Společnost Shanghai Electric, kotovaná na burze v Šanghaji a Hongkongu, je velký podnik zabývající se výrobou integrovaných zařízení, který se specializuje na energetická zařízení, průmyslové vybavení a integrační služby. Od svého uvedení na burzu se příjmy z prodeje Shanghai Electric zařadily mezi tři nejlepší čínské výrobce zařízení. V roce 2017 byla společnost Shanghai Electric vybrána jako jedna z 500 největších globálních výrobních společností a v témže roce vstoupila na seznam společností Fortune China Top 500. S hodnotou značky, která byla v roce 2019 oceněna na 81,276 miliardy juanů, se skupina v roce 2018 zařadila mezi 100 nejlepších z 250 největších mezinárodních dodavatelů ze seznamu ENR.

Sledujte Shanghai Electric na účtu WeChat: shanghai-electric

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/974252/Shanghai_Electric.jpg

KONTAKT: Shen Jin, +86-138-1790-9115, shenjin@shanghai-electric.com

Klíčová slova SAE-energie-stroje-průmysl-Shanghai Electric

Oblast
Blízký východ (bv)

Kategorie
Finance, ekonomika
Energetika, suroviny
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.