Karel hlásil s Markétou Televizní noviny na Nově. Pak ho ale vedení stáhlo kvůli nařčení ze spolupráce s StB a on přešel na Primu. Po pěti letech budou zase pod křídly stejné televize. O přestupu své bývalé parťačky až do včerejška nevěděl. „Překvapili jste mě. Jsme na cestách v Indii, odříznuti od zpráv z domova,“ řekl Blesku, který mu tuto novinu zavolal. „Na spolupráci se samozřejmě těším,“ dodal moderátor Velkých Zpráv s radostí v hlase.

Přestup roku

Jak Blesk informoval jako první, moderátorka Střepin se stane ústřední postavou nového zpravodajského projektu CNN Prima News. „Jsme přesvědčeni, že bude významnou a výraznou posilou v týmu,“ sdělil Blesku Marek Singer, generální ředitel FTV Prima. „Bez nadsázky se dá říct, že jde o televizní přestup letošního roku a na vzájemnou spolupráci se velmi těším,“ doplnil ho Martin Ondráček (49), který Markétě před lety šéfoval i na Nově.

„Moje profesní kariéra začala kdysi právě na Primě. Příležitost být u startu CNN Prima News v České republice je pro mě velmi lákavá. Moc se na to těším,“ svěřila se sama Fialová.

Sexy náhrada pro Střepiny

Na Nově už mají za Markétu náhradu. Střepiny bude moderovat politická reportérka Michaela Šmídová (33), která byla hlavní tváří volebních speciálů.
Ta si podle informací Blesku odskočí rovnou z mateřské s desetiměsíčním
synem Matyáškem. „Děkujeme Markétě Fialové za čtrnáct let loajální práce v TV NOVA a přejeme jí hodně úspěchů v dalším profesním i osobním životě. Taktéž děkujeme za její přínos Televizním novinám, které v minulosti moderovala,“ vzkázala televize Nova ústy PR koordinátora Vojtěcha Boháčka.

VIDEO: Markéta Fialová o jejím vztahu k televizi.

Video
Video se připravuje ...

Markéta Fialová o jejím vztahu k televizi. Adam Balažovič