Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Povedená dvojice zlodějů kradla v obchodě na Romana Havelky. Zastavila je ostraha

Výlet do Jihlavy se moc nevyplatil dvojici mužů, kteří kradli v obchodě na ulici Romana Havelky. Ke krádeži došlo ve středu 11. září kolem půl osmé večer.

„Oba muži byli pod vlivem alkoholu a odcizili různé zboží jako cukrovinky, baterie a hřbitovní svíčku. Zboží uschovali do batohu a prošli prostorem pokladen, aniž by za zboží zaplatili. Muže poté zastavil pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté,“ popsala případ Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Oba muži přivolaným policistům nadýchali kolem dvou promile alkoholu. Konkrétně šlo o osmačtyřicetiletého muže z Táborska a šestačtyřicetiletého muže z Královéhradecka. Starší z nich je opakovaně soudně trestaný recidivista, který byl v minulosti již opakovaně odsouzen za majetkovou trestnou činnost, naposledy byl potrestán letos v březnu.

„Oba podezřelé muže policisté zajistili a odvezli je na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Starší z nich je podezřelý ze spáchání trestného činu krádeže, mladší z přestupku proti majetku. Případ policisté prověřují,“ doplnila Kroutilová.

Foto Drbna

Štítky zloděj, krádež, obchod, ostraha, policie, Roman Havelka, Jihlava, okres Tábor, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Povedená dvojice zlodějů kradla v obchodě na Romana Havelky. Zastavila je ostraha | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.