Chrudimské noviny Na Helas? S cílem napravit úvodní debakl

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Na Helas? S cílem napravit úvodní debakl

Chrudim - Vstup do nového ročníku VARTA futsal ligy chrudimskému ERA-PACKu vůbec nevyšel, chrudimští futsalisté nyní chystají pro své fanoušky omluvu. Šanci mají již v zápase proti Helasu Brno, proti kterému si chtějí připsat úvodní tříbodový zisk letošní sezony.

Souboj FK ERA-PACKu Chrudim a Helasu Brno uvidí chrudimská sportovní hala tradičně v pátek 13.9.2019 se začátkem ve 20:00! Průběh utkání lze v textové podobě sledovat na serveru onlajny.com.

O soupeři

Brněnský Helas před novou ligovou sezonou výrazně posílil – jména jako Ivan Šarközy, Václav Kubíček či David Cupák fanoušci futsalu znalí velmi dobře znají. Naopak kolonka odchodů čítá jen několik ukončených hostování, Helas je připraven se porvat o kvalitní umístění. V prvním kole však na domácí půdě ztratil dva body, když remizoval s týmem z České Lípy výsledkem 2:2. V dalším zápase se chce o úvodní výhru porvat právě s Chrudimí.

Ohlasy před utkáním:

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Potřebujeme zvítězit, ale především se zaměřit na nápravu určitých problémů. Helas má mladé mužstvo, které má svoji kvalitu. Musíme být soustředění a držet vysokou úroveň hry po celý zápas, což se nám v úvodním utkání vůbec nedařilo.“

Tomáš Galia (trenér Helas Brno): „“Páteční utkání je pro naše mladé mužstvo perfektní prověrka mentální a taktické připravenosti. Za normálních okolností bych tvrdil, že bude soupeř po domácí ztrátě v prvním kole pod tlakem, ale tento fakt u Chrudimi neplatí. V tomto ohledu očekávám ještě víc náročné utkání, které domácí nebudou chtít podcenit. Pokud chceme být účastníky malého zázraku, musí být naše hra po taktické stránce dokonalá a bezchybná.”

Petr Dejnožka

Reklama