O2 TV vyměnila šest standardních kanálů za HD, zařadila Auto Motor Sport a vyřadila Up Network

13. září 2019

Ve vysokém rozlišení jsou nově k dispozici v nabídce služby kanály FilmBox, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Cartoon Network a Óčko. Óčko Star a Óčko Expres zůstávají ve standardní kvalitě, Óčko Black zatím v nabídce bohužel úplně chybí.

V nabídce O2 TV, největší IPTV služby na trhu, došlo k několika pozitivním změnám. Redakci portálu Digitální rádio na ně upozornili jeho čtenáři, následně jsme je ověřili monitoringem této platformy. Šest programů z nabídky, které byly doposud k dispozici ve standardním rozlišení, bylo překlopeno do vyšší obrazové kvality HD. Jedná se konkrétně o kanály FilmBox, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Cartoon Network a Óčko. Óčko Star a Óčko Expres prozatím zůstává pouze v SD kvalitě, Óčko Black bohužel chybí v nabídce úplně.

Jako úplná programová novinka se v nabídce O2 TV objevila německá tematická televize Auto Motor Sport. Program je k dispozici v českém jazyce a opět je pro klienty služby šířen ve vysokém rozlišení obrazu. Auto Motor Sport HD nahradil v nabídce O2 TV na pozici 115 kanál Up Network, který byl k dispozici pouze ve standardní kvalitě. S projektem přišel na trh slovenský manažer František Borovský. Dá se předpokládat, že k tomuto kroku vedla sledovanost stanice. Operátor již v minulosti vyřadil například Markizu International, která se u diváků neosvědčila.

autor: lukpo
Spustit audio

Související