Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Servírka Romana ze seriálu Most! se vdala: Dominika Býmová promluvila o miminku

Dominika Býmová míří na Primu.
Zdroj: TV Prima
+ Dalších 14 fotografií
SVATBA
Z herečky Dominiky Býmové (31), která se objevila v roli servírky Romany v seriálu Most!, je vdaná paní. Po sedmi letech vztahu si řekla své "Ano" s partnerem Erichem Vodňanským, který je Rakušan...

"Svatba byla před týdnem na zřícenině hradu Zvířetice a bylo to krásné, takové duchovní," prozradila Dominika portálu super.cz, kterou se snoubencem oddával americký reverend. O svém štěstí kráska promluvila na srazu muzikálů Hudebního divadla Karlín.

Po svatbě si Dominika oficiálně změnila jméno na Vodňansky. Nadále chce ale používat příjmení Býmová, protože ji tak lidé znají. Někteří se krásné herečky dotazovali, zda touží po miminku... Do požehnaného stavu se zatím nehrne, ale nevylučuje ho. "Před dvěma lety jsme si pořídili pejska, už to je docela náročné. Ale i moje maminka už se ptá po vnoučatech. Teď mám před sebou ještě několik televizních projektů, ale nechci, aby mi ujel vlak," dodala.

Dominiku proslavil seriál Most!, na který vzpomíná jen v tom nejlepším - proslavil jí. A poprvé tak poznala velký zájem o svou osobu. "Poté byl v televizi odvysílán první, druhý, třetí díl. A mně se absolutně zbláznily sociální sítě, měla jsem pocit, že musím hned všem odpovídat, abych nepůsobila nějak nafoukaně. Chtěla jsem dát lidem najevo, že mě jejich zájem těší, jenže posléze jsem přišla na to, že je to nesplnitelný úkol," prozradila krásná herečka a dodal, že se seriálem přišly nabídky na rande. Ty ale odmítala. "Na základě mé role servírky Romany mi navíc začali psát především muži, kteří nechápali, že mám i nějaký osobní život, že Romana je pouze role a že na setkání s nimi přijít nemohu."

Dominika je i po sedmi letech vztahu a nově manželství do svého partnera zamilovaná. Novomanželům gratulujeme.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy