Hybridní služba Skylink Live TV bude k dispozici u dalšího velkého výrobce televizorů

13. září 2019

Dohodu se společností Panasonic oznámila M7 Group při příležitosti zahájení technologického veletrhu IBC. Služba má být bohužel dostupná pouze pro letošní modely japonského výrobce.

Společnost M7 Group, která je mimo jiné provozovatelem satelitní televize Skylink, umožní sledovat svou hybridní službu také na televizorech značky Panasonic. Partnerství obou firem bylo oznámeno právě dnes, při příležitosti zahájení technologického veletrhu IBC v Amsterdamu. Kromě České republiky a služby Skylink Live TV se mohou na novinku těšit také klienti M7 Group na sousedním Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Německu a Rakousku.

Uživatel, který má připojenou televizi k internetu, ale nemá zapojený satelitní tuner, má v rámci Skylink Live TV aktivní pouze on-line nabídku. Předplatitelé, kteří naopak satelitní tuner aktivní mají, mohou navíc sledovat i programy zařazené Skylinkem na družici.

Skylink Live TV byla doposud aktivní v rámci LG TV s Web OS 3.0 a vyšší, Samsung TV rok výroby 2015 a novější s OS Tizen; Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai a Orava na platformě MB211 a MB130. Hybridní aplikaci M7 Group mají nabídnout letošní modely OLED televizorů a produkty Ultra HD HDR LED od GXW804 a výšší.

autor: lukpo
Spustit audio

Související