Šaty jako tunika pro ženy po padesátce. Co obléct v chladnější dny a zůstat trendy?

Zdroj: Pixabay.com

Podzim už nám klepe na dveře a s ním i čas přiobléct se. Tím rozhodně nemyslíme beztvaré svetry a dlouhé kabáty, především ženám letos budou slušet dlouhé tuniky, které nejen zahřejí a schovají nějaké to kilo či nedokonalost na těle, zároveň také osvěží nejeden outfit. Navíc tuniky jsou stále v kurzu a IN budou také na podzim 2019.

Reklama

Tunika je skvělým kouskem oblečení a rozhodně by neměla chybět v žádném šatníku ženy po padesátce. Elegantnější tuniku můžete obléct k černým kalhotám a vzít ji třeba do divadla, ležérnější pak lze zkombinovat s pohodlnými legínami a vyrazit na procházku do parku.

Trendem letošního podzimu budou jednoznačně košilové tuniky, ty lze nosit buď v pase převázané páskem a tudíž tak zvýraznit siluetu, nebo jen volně tzv. oversize. Špatně neuděláte, když sáhnete po tunice bez rukávů, ženy se silnějšími pažemi si pod ni mohou vzít triko nebo přes ni přehodit kardigan.

Co se vzorů a barev týká, pak stále na podzim nešlápnete vedle s hořčicovou, s khaki, s cihlově oranžovou a s hnědou, pokud zemité barvy nepatří mezi vaše oblíbené, můžete se poohlédnout po nestárnoucí černobílé klasice. Ze vzorů jsou trendy proužky a květiny.

Tunikou může být halenka, která je delší a zakryje tak zadní partie, nebo bavlněné či strečové tričko na volnočasové aktivity. Jako tuniku lze ale nosit i celou řadu šatů, v módě je dovolené experimentovat a nedržet se při zdi, není tak nutné jet v zajetých kolejích a šaty nosit jenom jako šaty, pokud k nim vezmete vhodný spodní díl, udělají vám skvělou službu.

TIP: Nejen tuniky právě teď nakoupíte na Zoot.cz v rámci akce Dny Marriane s 30% slevou. Při objednávce stačí zadat kód „DNYMARI.“ Navíc e-shop nabízí dopravu zdarma a bez poplatku můžete zboží také vrátit, a to až do 30 dnů.

Reklama