eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Sedmé místo pro USA, Poláci nicméně drželi krok | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Sedmé místo pro USA, Poláci nicméně drželi krok

📁 Články, Reprezentace, Topstory 🕔14.9.2019
Sedmé místo pro USA, Poláci nicméně drželi krok

Please enter banners and links.

Konečné sedmé místo obsadila reprezentace Spojených států amerických, která dokázala v závěrečném utkání zdolat Polsko.

Konečnou sedmou pozici nakonec obsadil největší favorit na zisk světového zlata. Američané sice po prvním koši polské reprezentace prohrávali, od vyrovnání už ovšem Polsko do hry nepustili.

Náskok v průběhu druhé čtvrtiny navýšili až na devatenáct bodů, nicméně Polsko se ještě dokázalo do hry vrátit. Po skvělé třetí čtvrtině snížili v závěru náskok až na rozdíl sedmi bodů, Američané si ale došli pro vítězství 87:74.

Za Polsko řádil Mateusz Ponitka, autor osmnácti bodů. Jen o bod méně zaznamenal Adam Waczynski, vidět byl i A.J. Slaughter, jenž nasbíral patnáct bodů, čtyři doskoky a pět asistencí.

Kouč Spojených států amerických Greg Popovich nechal mimo hru trio hvězd Walker – Smart – Tatum a příležitost dostali především hráči z lavičky.

Donovan Mitchell přidal k deseti asistencím šestnáct bodů, Khris Middleton poté zaznamenal 13 bodů, 6 doskoků a stejný počet asistencí. V obraně poté zářil Myles Turner. Kmenový hráč Indiany posbíral osm obranných doskoků a taktéž čtyři úspěšné bloky.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace