eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Nečetli jsme dobře jejich hru, mrzelo po porážce se Srbskem Satoranského

📁 Články, Reprezentace, Topstory 🕔14.9.2019
Nečetli jsme dobře jejich hru, mrzelo po porážce se Srbskem Satoranského

Please enter banners and links.

Šesté místo znamená vyrovnání nejlepšího výsledku českých, potažmo československých basketbalistů na světových šampionátech. O konečném umístění rozhodlo špatné čtení hry Srbska a také vyčerpání. Alespoň tedy podle největší české hvězdy Tomáše Satoranského.

Český výběr obsadil na světovém šampionátu konečné šesté místo a s výsledkem můžeme být všichni maximálně spokojeni. Nebylo dokonce daleko od historické páté příčky, ovšem se Srbskem nám dnes došly síly, což potvrdila i největší hvězda našeho výběru, tedy Tomáš Satoranský.

„Chtěli jsme do toho jít a ukázat proti Srbům, proč jsme na tomto turnaji byli úspěšní, ve třetí čtvrtině jsme však podle mě špatně četli jejich hru a už tam nebyly nohy jako předtím,“ zmínil pro idnes.cz s tím, že dojem z celého turnaje by tento zápas rozhodně kazit neměl.

Satoranský se již těší domů, dojmy z turnaje bude ovšem zpracovávat zřejmě celý život. „Budeme si ho pamatovat do konce našich životů a hrozně rádi se k němu budeme vracet, ale také se těšíme domů za rodinami, společně s přípravným turnajem v Koreji jsme v Asii měsíc,“ podotkl.

Nyní bude mít česká hvězda pár dní dovolené, poté už se ale bude hlásit u svého nového zaměstnavatele, kterým je Chicago Bulls.

„Od klubu mám zprávu, že si můžu dát tolik dní, kolik potřebuju, abych zregeneroval tělo, ale zároveň tam musím být co nejrychleji, abych se už trošku Chicagu přizpůsobil a našel si nové bydlení,“ dodal český rozehrávač.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace