InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Listování: Než natáhnu brka

    Úterý 16.4 17:00 - Městská knihovna v Milevsku

  • Toulky za poznáním - Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy

    Úterý 16.4 18:00 - Dům kultury Milevsko

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vyrovnanou bitvu s Příbramí rozhodl jediný gól

Radost a úleva! Kohouti ubránili v poslední minutě nepříjemné oslabení tři na šest a radovali se z vítězství nad Příbramí 1:0. , Autor: Josef Janda

Radost a úleva! Kohouti ubránili v poslední minutě nepříjemné oslabení tři na šest a radovali se z vítězství nad Příbramí 1:0.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – Po středečním sedmigólovém přídělu do čínské sítě přivítali druholigoví hokejisté Tábora v sobotu večer prvního soupeře na domácím ledě. Borci Příbrami se vrátili do druhé ligy dvoubodovým vítězstvím nad Pískem a ambice přijeli ukázat také k Jordánu. Duel nabídl nakonec jedinou branku, když se už v čase 1:12 prosadil Radek Seidl z přesilovky. Málokdo tušil, že to bude zásah vítězný. Zápas přerušila ve 12. minutě výměna plexiskla, o kterou se postaral opět Radek Seidl, když přišpendlil soupeře na mantinel. Oba týmy pak měly příležitost se skóre pohnout, dominance gólmanů jim to ale nedovolila.

 

Domácí Dominik Šorf vyřešil několik zapeklitých situací, samostatné úniky i nervózní závěr, kdy se hosté dostali dokonce k přesilovce šest na tři! Kohouti soupeře mírně přestříleli a velkou šanci nevyužil 12 minut před koncem Jan Bárta, který neproměnil trestné střílení. Tábor vyhrál 1:0 a ve dvou utkáních nové sezony zatím neinkasoval. Vše se ale může změnit v sobotu na Kobře, která je považována za jednoho z hlavních favoritů skupiny Střed.

HC Tábor – HC Příbram 1:0 (1:0, 0:0, 0:0), branka: 2. Seidl (Hajič, Jan Bárta), rozhodčí Jaroš – Tasch, Bělohlav, vyloučení 6:5, navíc Gengel (Příbram) 10 minut + OK, využití 1:0, 847 diváků.

HC Tábor: Šorf (M. Novák) – Černý, Havelka, Havran, Hajič, Skočovský, Radoš, Bouška – Jiří Bárta, Dančišin, Heřman – Šulek, Jan Bárta, Seidl – Březina, Zayml, Matějka – Prášek, Kadilák, Pejchal.

HC Příbram: Čech (Mičán) – Holý, Seemann, Mašek, Grubner, Saňa, Rittig, Hlaváček – Gengel, M. Svoboda, J. Svoboda, Kolouch, Káník, Šinágl, Chlouba, Tlačil, Josefus, Panna, Brzák, Jindra, Pejsar.

Ve středečním Týdeníku Táborsko zhodnotí zápas trenér Tábora Arpád Györi. Promluví o výkonu týmu i gólmana Šorfa, zmíní také napínavé chvilky v závěrečném oslabení.

Brankář Tábora Dominik Šorf zhodnotí vstup do sezony a přiblíží napínavé okamžiky nejen ze situace tři na šest. Jak se zatím slávistovi v Táboře líbí?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace