<

Třída a bída: Kdo má nejvyšší ice time a kdo zblokoval nejvíc střel?

Foto: Facebook HC Baník Sokolov

Jaké statistické zajímavosti nabídla úvodní dvě kola Chance ligy? Podíváme se i na to, v čem se musí zlepšit Slavia a Třebíč.

Třída

Dva zápasy, pět gólů
Průměrně odehrál v zápasech proti Třebíči a Kadani jen 13 minut a 26 vteřin, přesto má už pět gólů! Jan Veselý začal svoje českobudějovické angažmá fenomenálně. Před soupeřovou brankou si i díky své výšce počíná náramně.

Tady hlídá Pes
Zatím nejvytíženějším hráčem Chance ligy je Petr Přindiš. Sokolovský bek na ledě stráví 26 minut a 14 vteřin za zápas!

Ostřelovač Suchánek
Českobudějovický obránce Jakub Suchánek sice zatím čeká na první bod, ten ale určitě brzy přijde: na branku už totiž vystřelil čtrnáctkrát, to je nejvíc ze všech hráčů v Chance lize.

Pitule řádí na buly
Dva zápasy jsou hodně malým vzorkem, o něčem už ale svědčit mohou: třeba první chomutovský centr Tomáš Pitule je na buly zatím úžasný (74,47% úspěšnost).

To je zákroků...
Jan Zahradníček je pro Frýdek-Místek hodně užitečný směrem dozadu. Za dvě kola už stihl zblokovat devět střel.

Foto: Mario Schüler, hcf-m.cz

Bída

Co musí zlepšit Slavia?
Slavia má po dvou kolech jediný bod. Je to i vinou zatím nevydařených přesilovek: Pražané nedali z deseti pokusů ani gól. Slavia je navíc nejhorší ve vlastním oslabení: ubránila jen 67 % soupeřových výhod.

Kde to drhne Třebíči?
Také Horácká Slavia získala pouze jeden bod. Hrála sice se silnými týmy Motoru a Přerova, i tak ale poměr střel na branku pro a proti vypadá hrozivě – 38:82. Třebíči se nedaří ani vhazování: s úspěšností 35,94 % je nejhorší v lize.

Foto: Jan Homolka, hcmotor.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz