Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Markéta Konvičková ukázala vše: Po rakovině odhodila zábrany: Foto uvnitř

Jindy skvěle vypadající Markéta Konvičková vypadala jako šlehačka.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 13 fotografií
hvězda
Před deseti lety zazářila v SuperStar, od té doby ale o sobě dává pravidelně vědět a její sláva nehasne. Živočišná Markéta Konvičková (25) tentokrát šokuje videem Projekt 6-6, v němž natočila klipy hned ke všem songům z nové desky. A v jednom z nich se svlékne i donaha. Po jejím přiznání boje se vzácným nádorem už chápeme, že hodila starosti za hlavu.

„Někde jsem měla tělové prádlo, ale někde jsem byla skutečně nahá. Ale i s pleťovým bodýčkem jsem při natáčení na ulicích Vinohrad způsobila humbuk. Někteří kolemjdoucí měli zajímavé reakce. Jeden starý pán dával najevo velké pohoršení. Říkala jsem si, že když to nechápou lidé nyní, jak to pak pochopí diváci ve videoklipu,“ směje se Markéta Konvičková, která se opět svěřila do péče režiséra Lukáše Rejmona a kameramana Jana Stracha.

Zpěvačku pomalu zklamalo, že natáčení nenarušil zákrok policie. „Ještě jsem zatčení nezažila, ale možná je hloupost to přivolávat,“ přemýšlí.

Zdravotní potíže

„Natáčeli jsme čtyři dny. V Česku nikdo podobný projekt ještě neudělal, v USA tuším kdysi Justin Timberlake. Beru to jako minifilm, klipovou skládačku. Vzniklo to spontánně na kávě s kamarádkou. A hned jsem se do toho pustila. Byla jsem ráda, že mě v jednom z klipů podpořili i kamarádi z branže Monika Bagárová, Honza Bendig, Jaro Smejkal, Milan Peroutka nebo Elis. Přišli na drink a hodit bočkem. Je tam zobrazen celý můj rok a moji blízcí, s kterými trávím volný čas,“ pochlubila se Konvičková.

„V poslední době jsem měla nějaké zdravotní problémy (ukázalo se, že byla na operaci kvůli vzácnému nádoru - pozn. red., byla jsem na operaci, k tomu se mi podařilo srazit se s tramvají, tak se to do projektu promítlo. Je to o šestém smyslu, každý klip skrývá podprahově jeden z lidských smyslů. Ale především je nejdůležitější zdraví, člověk neví, co se může stát. Je třeba si užít život naplno, i proto jsem chtěla zažít svobodu, odhodit zábrany a odhalit úplně všechno. Nervózní jsem sice byla, ale všichni jsme už viděli prsa nebo nahé lidské tělo. Nikdo si nemusel zakrývat oči, spíš to byla sranda,“ končí poměrně vážně krásná Markéta.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy