FK Meteor – FK Pardubice  3 – 4 (0 – 2)

branky: Novák, Hájek a Kafka

Sestava: Autrata – Charvát, Hladík, Sýkora, Butsko (70-Řezáč) – Hájek, Koštál, Nepraš, Votava (41-Pán) – Daun (41-Obraz), Novák (50-Kafka)

Dnes jsme přivítali na Štěpničné dalšího velmi kvalitního soupeře mužstvo Pardubic. V prvním poločase jsme si vytvořili šanci jen úvodu, kdy jsme nevyužili přečíslení dva na jednoho. Naopak hosté dokázali držet míč na svých kopačkách a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí i brankově. To se jim podařilo nejprve po rohovém kopu a po druhé, kdy jsme propadli ve středu hřiště.

Když v úvodu druhého poločasu Pardubice odskočili na rozdíl tří branek, vypadalo to s námi špatně. Naštěstí nás brzy vrátil do hry Pavel Novák a najednou nás bylo plné hřiště. Martin Hájek po zaváhání hostující obrany snížil na rozdíl branky. Vyrovnání bylo na spadnutí. Po přísně nařízeném přímém kopu hosté znovu odskočili, mi vzápětí po dorážce Ondry Kafky znovu snížili, ale vyrovnat se nám již nepodařilo.

Stále se potýkáme se spoustou nekvalitních přihrávek a zbytečných chyb. Pochvalu však zaslouží všichni, neboť jsme nesložili zbraně ani za nepříznivého stavu, a dokázali bojovat o ligové body až do úplného závěru utkání.