Většina z nás touží po osudové lásce a mnohé tento týden opravdu může potkat. Stejně důležité je ale vyznat se sami v sobě, nají k sobě cestu a nepodceňovat se. Nebude to lehký týden, ale rozhodně bude plný citů a zajímavých setkání.

Beran

Máte šanci navázat zajímavý vztah, pokud jste tedy single. Problém však bude oddělit zrno od plev. Pokud jste na nějaké seznamce, může se vám stát, že z domluvených tři schůzek budou dvě naprostý propadák, pokud ale vydržíte, ta třetí vám to vynahradí. Pozor, přeskakovat nelze.

Býk

Toužíte po harmonii a lásce, to první přijde, na to druhé si budete muset ještě chvilku počkat. Přesto máte tento týden šanci se seznámit s někým zajímavým. Pokud hledáte partnera, budete mít na výběr ze dvou lidí, který je ten správný? Chce to dobře rozmyslet a když si nebudete jistí, nechte věci plynout, žádné nahánění a dramata.

Blíženci

Na svou pečlivost budete tento týden dost „rozvolnění“, drazí Blíženci. Na vlastní kůži totiž zažijete, že méně je více, tedy splnit jednu povinnost denně a dělat to v klidu, bez přemýšlení nad tím, co vás ještě čeká. 

Rak

Energie máte na rozdávání, ale inspirace chybí. Měli byste ji hledat na neprobádaných místech u nových lidí. Zajímavě vám bude na různých seminářích nebo vzdělávacích akcích, kde právě i leckoho potkáte a nemusí to být hned nový partner, třeba „jen“ zajímavý člověk, který vás seznámí s novým okruhem přátel.

Lev

A zase ta láska, tyto měsíce se u vás většina věcí točí kolem lásky a sexu, i když jste z toho možná unavení. Klidu se nedočkáte tento ani následující týden. Měli byste totiž pochopit o co se tu hraje a co se od vás žádá. Hlavně už prosím nedělejte ty samé chyby. Konečně máte totiž šanci být s tím správným partnerem na celý život.

Panna

Jste naměkko, rodina vás podporuje a na nějaké vytahování minulosti čas nebude. Buďte rádi, také by bylo co objevovat. Užívejte si lásku partnera i dětí a maximum času se vyhřívejte v jejich společnosti. O víkendu vezměte všechny na výlet a užijte si začátek podzimu a přítomnosti lidí, co máte rádi.

Váhy

Objevily se drobné zdravotní neduhy, které byste neměli přecházet s nevšímavostí, jak to většinou děláte. Někdy vyležet nemoc, i když se třeba jedná „jen“ o nachlazení, je velmi důležité. Nic nepodceňte a raději než výlety a večerní akce, které byste odstonali, ležte doma a odpočívejte.

Štír

Minulý týden jste byli nejistí a sebedůvěra pokulhávala, ale vlastně to nebylo špatné, protože jste objevili slabiny na kterých je třeba pracovat. A můžete začít třeba hned, protože tento týden se vám bude dařit vše na co jen pomyslíte, využijte toho zejména pro osobní pohodu, peněz máte docela dost, že?

Střelec

Od úterka vás budou trápit pocity viny, řešíte, jestli jste dětem vybrala správnou školku nebo školu, jestli jim věnujte dost péče a nezanedbáváte je na úkor svých zájmů. Dalo by se to nazývat mateřská krize. Hvězdy vám radí, napište si na papír, co byste rády dopřály svým dětem a porovnejte to s tím, co opravdu děláte. Možná budete překvapené.

Kozoroh

Když vyměníte snahu se ukázat za skromnější variantu, ukážete lidem své pravé já, které je pohodové a je s ním legrace. Váš týden bude příjemný. Čekají vás setkání se starými známými a víkend bude o aktivním odpočinku, který máte rádi.

Vodnář

Toužíte po zkoušení nových věcí, už delší dobu si v hlavě přehráváte film, jaké by to bylo kdyby. Hvězdy vám radí zkusit nějaký workshop, seminář, vydat se na akci, která vás láká. Třeba tam objevíte něco, co vás zaujme a co by vás bavilo. Jděte po stopě a máte vyhráno.

Ryby

Noc z neděle na pondělí pro vás bude dosti náročná, pravděpodobně se moc nevyspíte a během pondělí budete v útlumu. Využijte ho pro odpočinek, který by měl převládat i v úterý. Koncem týdne, pravděpodobně v pátek, se připravte na spory na pracovišti. Vyloučená není hádka se šéfem. Snažte se zachovat klid a odstup.

foto: depositphotos.com/agsandrew