Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech

Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech

Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech

Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech

Výborného výsledku dosáhl český závodník na vodních skútrech Lukáš Dražil ve finálním závodu ALPE ADRIA jet-ski TOUR. V chorvatském letovisku Vir obsadil 2. místo. Za Českou republiku získal vůbec první ocenění v historii tohoto sportu.

Lukáš Dražil se stal prvním Čechem, který se před finálovým závodem průběžně dostal na 3. místo tohoto seriálu v třídě GP-3 s minimálním odstupem na zlaté umístění.

Ve třídě GP-4 skončil na 5. pozici.

Seriál ALPE ADRIA, který je v podstatě mistrovstvím Evropy pod Mezinárodní federací vodního motorismu (UIM), má pět kol v pěti zemích Evropy a účastní se ho nejlepší jezdci z Chorvatska, Slovenska, Itálie, Rakouska, Německa, Maďarska, Polska a Thajska.

Páté kolo prestižního evropského šampionátu vodních skútrů se konalo 13. až 15. září.

Kontakt:

Miroslav Dražil

Tel.: +420 608 209 209

e-mail: info@lionsteam.cz

Klíčová slova Sport-motorismus-vodní-Miroslav Dražil-Prague Lions Jet Team

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.