Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Demi Lovato (31) se nedávno postavila svému strachu a vystavila na sociální síti tělo v bikinách. Přiznala také, že v minulosti své fotky retušovala, ale už toho má dost a na posledním snímku nechala vyniknout i celulitidu.

Odvaha zpěvačku, zdá se, ještě neopustila, o víkendu se totiž se sledujícími podělila o další snímky v bikinách. V zrcadle se tentokrát zvěčnila zepředu a soudě dle počtu lajků, fanoušky tím nesmírně potěšila. Snímky lajklo už přes čtyři milióny fanoušků, včetně některých celebrit.

Mezi nimi i televizní hvězda Mike Johnson, se kterým zpěvačka prý v poslední době flirtuje na sociálních sítích. Johnson je veterán amerického letectva a objevil se v reality show Dívka na vdávání a Bachelor in Paradise.

Když Lovato sdílela fotku svého zadečku, okomentoval ji Johnson slovy: „Podívej se na mě takhle znovu.“ Zdroj ze zpěvaččina okolí svěřil E! News, že se slavná dvojice teprve poznává, ale vypadá to, že mají hodně společného. Po problémech se závislostí na drogách to jsou konečně zase pozitivní zprávy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám