Témata
Reklama

Conrad se letos poprvé představí na MSV

Na tradičním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně ve dnech 7. - 11. října se letos poprvé představí i Conrad Electronic. Na svém stánku bude prezentovat produkty z kategorií měřicí techniky, automatizace, 3D tisku i nářadí. Těšit se můžete na světové značky jako Proxxon, Flir, Fluke, Testo a další. Zastoupeny budou také produkty vlastních privátních značek jako Voltcraft či Toolcraft.

MSV je nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě s každoroční účastí více než 1 600 vystavovatelů a 80 000 návštěvníků. Jsme rádi, že letos budeme jeho součástí. Těšíme se jak na setkání s odbornou veřejností, tak s ostatními vystavovateli, kteří patří mezi světovou špičku. Rádi bychom navázali nové kontakty a posunuli tak náš byznys,” říká Operations Manager Conrad Electronic Boris Heřman. „Zaměřujeme se na profesionály z oboru elektrotechniky, údržby a vzdělávání, kterým máme co nabídnout. Velmi stojíme také o spolupráci s inovativními firmami a projekty. Víme, že na veletrhu potkáme zákazníky ze všech zmíněných kategorií a budeme mít příležitost s nimi hovořit,” doplňuje Boris Heřman.

Reklama
Reklama
Reklama
Na svém stánku Conrad předvede top výrobky z nejžádanějších kategorií. Mimo jiné třeba 3D tiskárnu Sindoh 3DWOX 1 s online kamerou pro dálkovou kontrolu tisku. Dalším výrobkem bude termokamera VOLTCRAFT WB-200 odolná vodě i pádu s rozlišením senzoru 80x60 pix a teplotním rozsahem -10 až + 400 °C. Do třetice je možné zmínit profesionální teploměr Greisinger G1720 v novém designu a odolném provedení s rozsahem -70 až +250 °C. Další významnou kategorií, kterou Conrad na MSV uvede, jsou ochranné pomůcky.

„Z našeho pohledu se ochranným prvkům u nás stále nevěnuje taková pozornost, jakou si zaslouží. Ať už jde o ochranu sluchu, zraku nebo helmy či kvalitní rukavice. Tyto prvky by měly být automatickou součástí práce tam, kde je to třeba,” říká Bohdan Roule, produktový manažer Conrad Electronic. Ochranným pomůckám se Conrad věnuje i na svém blogu.

Celkově má Conrad v nabídce na 500 tisíc výrobků nejen pro profesionály. Na MSV představí svůj letos už třetí katalog pro firemní zákazníky. „Zaměřili jsme se na produkty klíčových značek jako Fluke, Testo, Flir, Extech, Greissinger, Rigol, Kern, Greisinger, Weller, Proxxon, Wiha, Wera, Knipex atd. Vybírali jsme ze zavedených a velmi prodávaných produktů, které jsme doplnili novinkami. V katalogu jsme nemohli opomenout ani naše vlastní brandy Voltcraft a Toolcraft, které vždy přicházejí ze zajímavou nabídkou. Tentokrát je to třeba multimetr Voltcraft VC276 SE dodávaný ve speciální edici,” představuje nový katalog Bohdan Roule.

Conrad Electronic najdete na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně v pavilonu C, stánek 019.

Zdroj: Tisková zpráva McShakespeare

Zpracováno redakcí


Reklama
Firmy
Reklama
Reklama
Reklama
Související články
Hannover Messe již příští týden

Od 30. května do 2. června 2022 se na hannoverském výstavišti představí 2 500 firem z přibližně 60 zemí se svými inovacemi pro firmy a energetické systémy budoucnosti. V rámci hlavního tématu Průmyslová transformace ukáží, jak mohou síťově propojené výrobní závody pracovat efektivněji a šetřit zdroje nebo jak lze udržitelně vyrábět a přenášet energii. 

Kontrola štítků a ověřování čárových kódů

Efektivněji sledovat štítky na produktech a obalech umožňuje systém kontroly a ověřování čárových kódů řady V275 integrovaný v tiskárnách od společnosti Omron. V celé řadě odvětvích, jako je např. potravinářství nebo automotive je nezbytná dobrá sledovatelnost pro docílení správných údajů na štítcích, jejich jasné čitelnosti a skutečnosti, že budou obsahovat čárové kódy splňující stanovené standardy kvality.

Továrna budoucnosti musí být variabilní a efektivní

Společnost Bosch na veletrhu Hannover Messe představila, jak si představuje továrnu budoucnosti. Tato modelová továrna, ve které poptávka určuje takt a produkt určuje proces, pak bude od léta 2021 přístupná v novém zákaznickém a inovačním centru společnosti v Ulmu. Následující zpráva popisuje, jak bude vypadat.

Od robotiky po digitální služby, aneb Kuka na Hannoverském veletrhu

Výjimečný veletrh ve výjimečné době, takový je online veletrh Hannover Messe 2021 zaměřený na budoucnost automatizace. Společnost Kuka se na něm prezentuje řadu aktuálních témat o technologiích budoucnosti – od robotiky po digitální služby, od řešení a regulátorů až po software a inteligentní systémy.

Reklama
Předplatné MM

Dostáváte vydání MM Průmyslového spektra občasně zdarma na základě vaší registrace? Nejste ještě členem naší velké strojařské rodiny? Změňte to a staňte se naším stálým čtenářem. 

Proč jsme nejlepší?

  • Autoři článků jsou špičkoví praktici a akademici 
  • Vysoký podíl redakčního obsahu
  • Úzká provázanost printového a on-line obsahu ve špičkové platformě

a mnoho dalších benefitů.

... již 25 let zkušeností s odbornou novinařinou

      Předplatit