Sphera dokončila akvizici společnosti thinkstep, přední softwarové firmy specializované na udržitelnost a správu produktů

Sphera, největší světový poskytovatel softwaru pro integrované řízení rizik a informačních služeb se zaměřením na provozní riziko, ochranu životního prostředí a bezpečnost a správu produktů, oznámila, že koupila německou softwarovou a poradenskou společnost thinkstep se sídlem ve Stuttgartu, která se specializuje na firemní udržitelnost a správu produktů. Tato transakce, která byla oznámena v červenci, byla dokončena po jejím schválení německými regulačními úřady pro fúze a akvizice.

„Cloudový a kancelářský software společnosti thinkstep, data a odborné znalosti na trzích podnikové udržitelnosti a správy produktů, posílí naše poslání vytvářet bezpečnější, udržitelnější a produktivnější svět," řekl Paul Marushka, prezident a generální ředitel společnosti Sphera. „Akvizice společnosti thinkstep posílí naši strategii Integrovaného řízení rizik 4.0 pomocí naší platformy SpheraCloud a zároveň rozšíří naši mezinárodní zákaznickou základnu a odborné znalosti. Sphera u sebe s radostí vítá zákazníky a kolegy ze společnosti thinkstep."

Společnost thinkstep nabízí tři typy softwarových řešení: GaBi pro udržitelnost produktů, což je nejkomplexnější nástroj pro analýzu životního cyklu a obsahu nabídek na světě, SoFI pro firemní udržitelnost a IMM/CPM, BOMcheck a EC4P, což je sada řešení pro soulad produktů s předpisy, která nabízejí komplexní možnosti pro dodavatelský řetězec, design produktu, výrobu až po období ukončení životnosti produktu.

„Jsme velmi rádi, že se můžeme připojit k rodině Sphera," řekl Jan Poulsen, generální ředitel společnosti thinkstep. „Přidání našich řešení a rozsáhlé regulační databáze a odborných znalostí ke službám společnosti Sphera bylo zcela přirozené a nemůžeme se dočkat začátku vzájemné spolupráce."

Podmínky transakce nebyly zveřejněny.

O společnosti Sphera

Společnost Sphera je největším poskytovatelem softwaru pro integrované řízení rizik a informačních služeb se zaměřením na provozní rizika, ochranu životního prostředí a bezpečnost a správu produktů. Společnost Sphera za více než 30 let pokročila v oblasti dokonalosti provozu tím, že obsloužila více než 3 000 zákazníků a více než 1 milion individuálních uživatelů ve více než 70 zemích, aby vytvořila bezpečnější, udržitelnější a produktivnější svět.

O společnosti thinkstep

Společnost thinkstep se sídlem ve Stuttgartu v Německu umožňuje organizacím po celém světě uspět udržitelným způsobem. Softwarová řešení, databáze a poradenské služby společnosti thinkstep pomáhají podnikům zvyšovat provozní dokonalost, využívat potenciál inovací produktů, zvyšovat hodnoty značky a dodržovat regulační předpisy. 20 poboček společnosti po celém světě obsluhuje více než 8 000 klientů.

Kontakt:

Ellen Bremseth

ebremseth@sphera.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/588281/Sphera_Logo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/804346/thinkstep_Logo.jpg

Klíčová slova USA-Německo-počítače-Sphera

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.